Ivan je snimao prezgodnu plavušu na plaži – a onda se začuo glas NJEGOVE ŽENE

Snimci i fotografije sa ljetnjih odmora su nešto što najčešće viđamo na društvenim mrežama u proteklih nekoliko mjeseci.

Za razliku od onih koje smo zabilježili kako bi imali uspomenu na ljeto 2021, sasvim slučajno nastanu i virali kojima se smije cio region.

Upravo to se desilo jednom Ivanu.

Sigurno ste nekoliko puta na odmoru vidjeli da muževi fotkaju svoje supruge na vrelom pjesku u različitim pozama. Na snimku sa plaže koji ovih dana kruži internetom vidi se

kako muškarac fotografiše ženu koja pozira ležeći u oskudnom kupaćem.

Sve to je sa pristojne udaljenosti snimao dotični Ivan, a usput i zumirao tuđu ženu, dok je po svemu sudeći – njegova sjedila iza njegovih leđa.

Upravo to ga je i odalo.

U jednom trenutku čuje se pitanje: “Ivane, šta to radiš”, a on odgovara – ćuti, bre i nastavlja da snima plavušu dok se namješta na pijesku.

Iako se ovaj Ivanov potez nikako ne može smatrati džentlmenskim, Tviterašima nije smetalo da se slatko nasmiju i jednoglasno se slože da se Ivanu “crno piše” kada dođe kući.

Ćuti bre, ženo, ne smetaj mi”, “Što žene znaju da smetaju kad je najbolje, užas blagi”, “Crni Ivane, nadrljao si”,

“Ništa, snimamo za film”, ređali su se komentari ispod snimka, a posljednji je aludirao na scenu iz “Maratonaca” koja je svima poznata.

Do sada smo se nagledali najrazličitijih prizora sa godišnjih odmora, od Svetog Stefana koji je pretvoren u vašarište na kome se prodaju kukuruz i pivo,

do plaže na kome je ležaljka simboličnih 150 eura. Međutim, sudeći po komentarima, čini se da je Ivan ni kriv ni dužan odnio titulu virala godine sa ovogodišnjeg ljetovanja.