Iranac uživa da 0RGIJA sa PR0S*ITU*KAMA i sve pokazuje na Instagramu / FOTO

“Imao sam devet žena u krevetu, imao sam pet djevojaka, dvije djevojke, tri djevojke… sve ovisi”, rekao je za Daily Star

Multimiliner Tony Toutouni progovorio je o svom divljem životnom stilu i otkrio detalje oko zabava s golišavim ljepoticama koje organizuje, a o kojima djelomično izvještava svoje pratitelje na društvenim mrežama.

Tony svoju strast za brzim automobilima, lijepim ženama i kovčezima punim love nimalo ne krije, a detalje svog glamuroznog života dijeli s više od 1,8 miliona pratitelja na Instagramu, te sve više na Twitteru, gdje se aktivirao jer je shvatio da tamo može objavljivati necenzurisane gole fotografije i snimke.

  

Poduzetnik rođen u Iranu, koji se navodno obogatio na noćnim klubovima, već je poznat po izazivanju kontraverzi, kao kad se takmičio s kolegama ko će bolje voditi žene na uzici.

“Imao sam devet žena u krevetu, imao sam pet djevojaka, dvije djevojke, tri djevojke… sve ovisi”, rekao je za Daily Star. Tony tvrdi i kako “nikad u životu nije platio ženi” za njeno društvo.

Priznao je i kako je slab na žene koje su zainteresirane za druge žene.

 

“Znam puno djevojaka, i ako završi da se neke od njih sviđaju jedna drugoj, ja ih ne zaustavljam”, rekao je. Iako je jednom bio u braku (manje od mjesec dana), 45-godišnjak je odlučio da želi biti slobodan

“Imam slobodu raditi sve što želim – nisam oženjen, nemam djevojku i imam budžet za sve što poželim”, rekao je.

 

“Stoga, mogu raditi sve što želim, i tako živim.” Kako piše britanski tabloid, Toutouni, koji inače za sebe kaže da je feminist, težak je oko 75 miliona dolara.

IZVOR: BISCANINET