Ipak”Otac” najbolje zna šta se ne smije… :D :D :D

Došao čovek u crkvu da se ispoveda i kaže:
– “Oče grešio sam, gledao sam slike golih žena.”
– “Sine, nije to neki greh. To smeš da gledaš. Oprošteno ti je.”
– “Oče, ali… Hmmmmm ja sam gledao i filmove znate, sa tim golim ljudima… Znate žene i muškarci…”
– “Sine, sve je to normalno. Ništa strašno, nije ti to greh.”
– “Oče… Znate, ali ja sam gledao filmove i gde su samo te nage žene… Razumete…”
– “Shvatam sine, ali ni to nije greh. To smeš da gledaš.”
– “Oče, šta onda ne bi smeo da gledam?”
Otac se zamisli i reče:
– ” U suštini, ne bi trebalo da gledaš kad neko VARI aparatom jer tada stradaju oči”

BONUS:

Perica otišao sa mamom na spiritističku seansu. Perica ne vjeruje u ove gluposti pa skonta kako će Maga zeznuti. Mag izabere baš Pericuda pokaže svima kako sve to izgleda. Dovede ga na pozornicu pa ga upita: -S kim bi želio da razgovaraš? Perica već smislio kako će ga zeznuti pa mu kaže: -Sa mojim djedicom!! Uskoro mag pada u trans i u dvorani se začuje sablasni glas: -Perice, djeda ti se javlja sa neba. šta želiš pitati djeda??? -Ćao djedice, kaži mi koji ku*ac radiš na nebu kad si maloprije bio kod kuće???

Sjede tri starije gospođe i pričaju o svojim sjećanjima iz mladosti i kako im je prije bilo lijepo. I tako prva gospođa kaže: – Joooj, prije su se mogli kupiti ogromni, debeli krastavci, i rukom slikovito pokaza dužinu i debljinu.A druga gospođa kaže: -Jest vala si u pravu i nastavlja: – Ma znam, i mogao se kupiti odličan luk nekada davno, i rukama pokazuje kao da drži dve velike glavice luka. Treća gospođa inače malo nagluha sve sluša i kaže: – Ma nisam vas baš najbolje čula, al’ dobro se sjećam frajera o kom pričate!!

Pokupio Mujo zgodnu ciganku pa je pita jel ‘radiš malo one stvari. Kaže ona: – Pa radim brate, ne znam što čekaš. Pa kolko košta, pita Mujo. Ciganka: -Ima za dvj’esto, a ima i za sto. Mujo: -Pa što je to za dvj’esto? Ciganka: -Za dvijesto imaš brate sve, sve što poželiš. Mujo: -A za sto? Ciganka: -Isto to, ako nemaš dvijesto!

Leže Mujo i Fata na plaži, kad Muji se priseksalo.Kaže on to Fati, a ona će njemu: -Ma jesi ti lud, pa svi vide… Mujo n eodustaje tako lako, pa predlaže: -Pokrit ćemo se pijeskom. Fata odmahne glavom, a Mujo nastavlja: -A da pređemo na onaj otok?!? Fata se zapanji. -Jesi ti bolan blesav, znaš da ja ne znam plivati. Mujo će lukavo: -Ja ću plivati na leđima, a ti se uhvati za njega. Vidi kako stoji!! Fata vrti glavom pa će: -Ma nemoj, a kako ću se vratiti?!?