Ipak su slučajnosti moguće :D :D :D

Muj’ca polako ide trotoarom. zaustavi se pored njega auto. U autu muškarac srenjih godina spušta staklo i kaže Muj’ci: Mali ako uđeš u auto daću ti 20 km!! Muj’ca pocrveni, odbije ga i nastavi dalje polako trotoarom. Nakon nekoliko metara opet se auto zaustavlja i sad mu kaže: A šta misliš za 30 km i jednu kesicu bombona!! Muj’ca mu ljutito nešto odbrusi i ubrza svoj hod ali ga automobil sustiže i kaže mu čovjek: Slušaj, ovo je moja posljednja ponuda: Dam ti 50 km i slatkiša kol’ko te volja samo uđi molim te!!! Muj’ca se osvrnu lijevo, desno i kaže ljutito:
Slušaj ćale kupio si tog glupog Yugu i sad se lijepo sam vozaj u njemu. Jasno!!!

Sjede Rus, Amerikanac i hvale se jedan drugom o dostignućima… Kaže Rus: Mi imamo toliko aviona da možemo sa njima pokriti cijelu Ameriku. Na to će Amerikanac: Ma ja ti to sve provučem kroz guzicu… Amerikanac se hvali i kaže: Mi imamo toliko tenkova da možemo pokriti sa njima cijelu Rusiju!!! A Rus će: Ma i ja to sve provučem kroz guzicu… Sjedi Bosanac i sluša ih, a oni će njemu: Jel’ Bosanac a šta vi Bosanci imate??? Ma vala mi Bosanci imamo tri metra bodljikave žice i hajd’ stisnite pa to provucite kroz guzicu!!!

Mlada žena dolazi kod pedijatra, unosi bebu i kaže doktoru: Doktore, beba ne dobija dovoljno na težini, čak je prošle
sedmice izgubila oko 100gr. Doktor pogleda u mladu ženu, pa u bebu i kaže: Kako se beba hrani? Pa sisa doktore.
Molim vas svucite se do pola. Mlada žena se svuće i doktor poče polako da joj pregleda jednu pa drugu dojku. Polako ih steže, masira, podiže, vuće malo bradavicu jednu pa drugu i na kraju poče da vuče iz jedne pa iz druge bradavice.
Konačno završi pregled, pa kaže mladoj ženi: Nije ni čudo da dijete gubi na težini, vi uopšte nemate mlijeka. Naravno doktore da nemam, ovo je sin moje sestre…ali ipak mi je drago što sam dolazila…