Ipak sam morao da se poslužim lukavstvom!!!

Je li sam družen rođenu sestru na mom punolestu. Dan posle toga je bio napaljena …

na mene je htjela da dođem kod nje kuce da je * em. Kupio sam pivo i dosao kod drugi da igramo “fifu”, dok smo igrali njegova sestra je neprestano prolazila u kratkom minicu. Kako sam mudriji i napa * eniji, predlozio sam drugu da svaki tko izgubio utakmicu popiji kriglu na eks, kako igrati bolje dobivam ga. Ubrzo je bio pijan, odustao od igranja. Kada sam videa da je zaspao na fotelju sam kod sisa da sam * em kao na punolestu. Otkinuo sam od kuca na kraju je * anja svr * i sam u njena usta. Ne prode dan da me ne pozove. A jbg, previse sam pozeljan da bi bio samo jedanput.-Videoteka-

 

Mnogi će me osuditi ali ja sam smatram da nisam kriva.Bila sam sa drugaricama na žurci nekom i malo više sam popila.To je posljednje što se sjećam, samo znam da sam se probudio polugola u krevetu nepoznatog starijem muškarcu.Onako mamurna sam samo izletila iz tog stana van, nisam znala gdje se nalazim, ali sam nekako stigao kući. Pitala sam drugarice što se dogodilo i oni su rekle da se taj čovjek cijelo vrijeme motao oko mene i da na kraju večeri ponudio da ne povede kući jer nisam znala gdje se nalazim i nisam mogao hodam.Kada sam ih pitao zašto su dopustili da me odvede tako pijanu oni su rekle ‘Pa šta smo mi mogli?’ Ne pričam više s njima, nismo se čule 3 mjeseca.Ja sam u depresiji i ne mogu da spavam ni da jedem.

Cura me prevarila s ozenjenim covekom i njegova muškarca je saznala. Kontaktirala me putem fejsbuka i predlozila mi da im se osvetimo. Recimo samo da su nas nase ideje osvete razlikovale .. njezina je bila malo ekstremnija, ali sam pristala. Na kraju je ona istukla moju curu, a ja njenog muze i mi smo zavrsili skup. Cudno kako se neke stvari poklope.

U školi me svi zezaju jer sam siromašna, točnije zezaju me zbog toga što moj dad sakuplja staro željezo, aluminij, plastiku i slične stvari po gradu … Govore mi da sam smećarka, da smrdim i druge grozne stvari, optuzuju me da sam ku * va , Nastavnici su više puta sve to čuli, ali nikada me nisu zaštitili. Kada krenem u školu mnogo se plašim često mi se desi da povraćam i da mi stomak zaboli. Danas mi je možda najgore, gotovo cijela razred mi se na odmoru u glas smijao i ja sam od muke zaplakala. Tada su mi prišla dva dječaka i moju bol učinili još većom. Rekli su mi da je za mene bolje da odma napustim školu jer ću ja samo se skupljat smeće po ulici … možda su u pravu.

Izgubila sam nevinost u pijanom stanju u kojem ni lice nisam zapamtila. Grize me savest zbog toga. Nisam puno krvarila ali sam kasnije imao bolove u stomaku, pa me nesto gnjavilo da spavam sa drugom da vidim jel bolje posle drugog puta i manje je bolelo, dobila sam veci apetit sa vodenom ljubav već postala depresivna kad ostanem sama u četiri zida na * aljena , samo zamisljam kako vodim ljubav sa muskarcem …. Mislim da sam postala bolesna psihoje * ačica …

Znam da većina devojaka želi veće grudi, ali verujte mi da ne znate kakve su to muke. Mlada sam, već imam opuštene grudi. Ima više razloga, kad se baci moj razvedeni otac gleda u moje grudi pretvaram se da nista ne primecujem, a primecujem i bude me sramota, tako i moji drugovi i drugarice kad izlazimo i obucem majicu svi gledaju u moje grudi kao da su od dijamanta. Nisam lijepa, nisam ni mrsava jednostavno takva mi je genetika da je sve otislo u grudi.