Ipak početak je najvažniji :D :D

 

Došla Fata na glasačko mjesto. Ulazi Fata ali čuje se klaparanje cipela broj 45 koje je obukla. Na kraju kada je obavila svoju obavezu glasanja, upita je jedan od članova izborne komisije: -Oprostite gospođo ali zašto ste došli u tako velikim cipelama? -Pa rekli su nam na TV-u da dođemo u što večem broju.

Došla mlada zgodna djevojka kod ginekologai žali se da joj je muha uletjela u pi*ić i strašno je tamo svrbi kad se muha razleti. -Znam samo jedan način, da namažem ku*ac medom i da je izmamim. -Ali ja sam djevica i ne želim tako izgubiti nevinost!! -Kao što sam rekao ne znam drugi način! U tom trenutku muha je počela divljati, djevojci dozlogrdilo pa mu kaže: -Dobro pristajem, samo nježno molim vas. Doktor ga namaza medom i polako ga ugura. Polako ga počeo gurati i vaditi i onda odjednom ubrza. -Jaoo doktore prestanite, rekla sam polako. -Ma došlo je do promjene plana, ima kurvu da zgnječimo!!!

 

Izgorela Cigi kuća i policajac pravi zapisnik. Ciga diktira: – Piši… Samsung LCD televizor! Bosh mašina za veš! Bosh pegla! Bosh mašina za sudove! Policajac se iznervira: – Ajde bre Cigo, ne laži toliko, pa ti nisi ni struju imao ovde dovedenu! Ciga: -A dobro ste zaboravio sam piši: – Agregat Honda na dizel.

Puna sudnica, Muji se sudi da je laptopomna smrt pretukao svoju punicu /taštu/. Sudija se obraća Muji: -Gospodine Mujo, je li istina da ste lopatom tukli na smrt svoju punicu?!! Iz sudnice se čuje:-Govnar jedan!!! Sudija se nakašlja samo i nastavi: -Izjasnite se gospodine Mujo, jeste li ili ne ovo uradili… Ponovo se čuje glas iz sudnice. -Govnar jedan ušljivi!!! Sudija već iznerviran kaže: -Vas  gospodine u zadnjem redu razumijem da niste bili u dobrim odnosima sa optuženim, ali takav prost riječnik neću tolerisati i još jednom ako ponovite biću prisiljen da vas novčano kaznim i udaljim iz sudnice!!! A čovjek iz zadnjeg reda će ponovo: -Ja već deset godina živim sa optuženim i kad god sam ga pitao ima li lopatu, on mi kaže da nema!!