Ipak će biti sretan završetak naše priče

Vec duze vreme osecam da imam problem u braku, taj problem je sto nisam dugo primila….

ku**c. Muz vec duze vreme ostaje duze na poslu, cesto spava u kancelariji i kad dodje kuci mrzovoljan je i nikakav. Nazovem ja njega juce da dodje kuci na veceru, odem kod kozmeticara, kupim provokativnu haljinu, naravno narucim veceru i tako sredjena sacekam ga kuci… Dolazi on sav iznenadjen i pita sta slavimo?! Slavimo to da razvodim ja dobijam starateljstvo nad petogodisnjim sinom, vilu u kojoj zivimo, 3 poslovna lokala i dva restorana. On dobija slobodu i znatno manji deo materijalnog stanja. Bez i jedne reci primedbe pristao je na to. U mladosti je voleo devojku druge vere, otac ga se hteo odreci tako da je mene iskoristio jer sam prva naisla da bi ocu ispunio zelju… Oke i onako sam se udala iz koristi, s tim da sam ga vremenom zavolela ali sve u svemu oboje smo u plusu…-Videoteka-

 

Ovo sto ću vam sad napisati je istinita priča. Naime u braku sam više od 15 god. moja supruga izbegava odnose i sex imamo 1 do 2 puta godišnje. Prošle godine sam u njenom telefonu pronašao poruke u kojima detaljno opisuje s*x sa njenim ljubavnikom i kad sam skupio dovoljno hrabrosti pokazao joj poruke koje sam slikao. Ona mi je sve to priznala kako me je varala skoro celu godinu po hotelskim sobama. Ja sam zbog dece prešao preko svega oprostio joj prevaru al nisam zaboravio, a ona i dalje neće da ima nikakve intimne odnose sa mnom. Ne znam šta da radim.

 

Kao sin uglednih i poslovnih roditelja, vrlo mlad sam preuzeo firmu i od tada se devojke bukvalno lepe za mene, ili ipak moj novac. Jedno veče ispred kluba upoznam devojku koja mi se odmah dopala i odlučim da pristupim drugačije. Upoznali smo se, pričali a ja sam joj rekao da nemam posao, nemam auto ali želim da izađe sa mnom. I pristala je. Mesec dana, ubedljivo najlepših u mom životu smo izlazili kao prijatelji, ona je plaćala skoro sve, vozila me kada mi je ‘trebao prevoz’, prvi put sam je poljubio, zaljubili smo se, smišljali budućnost i odlučio sam se za novi korak. Priznao sam joj da sam slagao na početku i ona se naravno naljutila jer laž je ipak laž. Nakon par dana odlazim do njenog stana, izlazi njena drugarica  i kaže mi kako se ona vratila svom mužu jer joj nedostaje sin. Prevrnuo mi se želudac bukvalno. Sutradan se pojavila u firmi, mrtva hladna kaže: ”Sad smo kvit, ajmo na doručak”. Ženim je.

 

Poslije mnogo godina braka Mujo se žali jaranu Hasi: -Haso jarane, moja Fata me odavno već nervira i rado bi je se riješio, ali ne znam kako…ipak smo dugo zajedno. Haso vrti glavom pa mu kaže: Jarane, barem ti je to lako. Evo ovako ćeš da uradiš i ima Fata da rikne ili da ode od tebe. Zapamti 40 dana svaki dan vodiš ljubav sa Fatom i vidjećeš da će za 40 dana ili da rikne ili da pobjegne od tebe. Prolaze dani, a Mujo sve iscrpljeniji a Fata se preporodila. Sretoše se stari jarani. Mujo jedva hoda, podupire se štapom. Pita njega Haso:-Iii? Kako je Fata??, je li riknula ili pobjegla??? A Mujo će njemu: -Ma šuti jarane, eno je po kući pjevuši, razvaljanila se a hudnica ne zna da će sutra umrijeti!!!