Influencerica (23) umrla tijekom operacije protiv znojenja

Meksička ‘Kim Kardashian’, influencerica Odalis Santos Mena, promovirala je tehnologiju protiv znojenja brenda MiraDry, a zbog toga se i podvrgnula operaciji u klinici SkinPiel

u Guadalajari.

Preminula je na operaciji od srčanog udara, a smatra da je kobna bila kombinacija anestezije i steroida koje nije rekla da je koristila.

 

Popularna meksička fitness influencerica Odalis Santos Mena (23) preminula je nakon što je bila u operaciji kojom se sprječava obilno znojenje.

 

Operacije je bila neuspješna, a ona se htjela ovom operacijom riješiti viška znoja ispod pazuha korištenjem toplinske energije za uklanjanje znojnih žlijezda. Međutim, nakon što je primila anesteziju, influencerica je doživjela srčani udar te je ubrzo umrla te liječnici nisu mogli ništa poduzeti.

Prije nego što je influencerica na društvenim mrežama govorila o klinici koja radi tu operaciju, a njegovi pratitelji uvjetovali su da je operativna sigurnost i učinkovitost što na kraju nije tako pokazalo.

Meksička ‘Kim Kardashian’, kako su je zvali, promovirala je tehnologiju protiv znojenja brenda MiraDry, a zbog toga što se i podvrgnula operaciji u klinici SkinPiel u Guadalajari.

 

Iako policija još istražuje slučaj, britanski tabloid The Sun otkrio je da je utjecaj anestezije dao nestručnu osobu.

Dodao sam i da je cijelom tragičnom događaju doprinijela kombinacija anestezije i steroida koje je fitness influencerica uzimala, a klinika tvrdi da im za njih nije rekla.

Dodajmo još da je influencerica bila u vezi s nutricionistom Victorom Gomezom Carrenom, s kojim je dijelila i ljubav prema fitnesu, a on se na svom Instagramu od nje suprotstavio.

“Tvoji postupci u životu odjekuju u vječnost”, napisao je da je dodao da voli i da će s njim biti zauvijek. Također, na društvenim mrežama ima više od 149.000 pratitelja.