Imate dobro oko?? e da Vas vidimo!!!

Na ovim slikama umetnik je namerno napravio greške. Možete li da ih uočite?

Pronađite grešku #1

Pronađite grešku #1

Pronađite grešku #2
Pronađite grešku #2

Odgovor #1
Odgovor #1

Jun ima 30 dana.
Odgovor #2
Odgovor #2

Nema reke s druge strane mosta.

Šeta čovek pored neke bare, kad žaba skoči ispred njega i progovori:  – Ako me poljubiš pretvoriću se u prekrasnu princezu!  Čovek joj priđe, uzme je i stavi je u džep. Žaba opet progovori:  – Hej, nisi čuo? Ako me poljubiš pretvoriću se u prekrasnu princezu!!  Čovek izvadi žabu iz džepa, pogleda je, nasmeši se i vrati je nazad u džep. Sad žaba, već sva očajna, progovori:  – Ako me poljubiš, pretvoriću se u prekrasnu princezu, biću s’ tobom koliko god ti želiš, i radiću sve sto poželiš.  Čovek opet izvadi žabu, ponovno se nasmeši i vrati je u džep. Žaba ce:  – Dobro, pa u čemu je problem? Rekla sam ti da ću se pretvoriti u prekrasnu princezu, biću s tobom koliko god to želiš i radiću sve što poželiš. Zašto onda nećes da me poljubiš??  Čovek odgovori:  – Gle, ovako, ja sam programer i nemam vremena za cure i ta sran*a, ali imati žabu koja priča je skrooz cool!

Fata razgovara sa Mujom o sinu Muj’ci. -Mujo, Muj’ca je dobar u školi, evo završi mašalla Osnovnu, pa se upisa u Gimnaziju. Mujo će: -Jes’ vala, pametan je nema šta!! -Ma Mujo moj, moramo malo povesti brigu o njemu, ja eto velim da mu trebamo odmah kupiti enciklopediju. Mujo se odmah naljuti: -Ma ne dolazi u obzir!!! Fata navalila pa će ponovo: -De, bolan Mujo, trebaće mu enciklopedija, kupi mu. Mujo već dobro ljut pa joj odbrusi: -Ma ne dolazi u obzir, neka ide pješke i ja sam išao pješke…

Sjedi Mujo, zabacio udicu i strpljivo čeka. Zapalio cigaretu, stavio ciglu na glavu i čeka da trza. Nailazi otmjena dama, gleda Muju, pa nije mogla odoliti a da ga ne upita: -Čovjeće šta će vam ta cigla na glavi? Mujo je odmjeri, vidi dobra ženska pa će: -Ako mi daš, onda ću ti kazati!! Dama se naljuti i izdera se na njega: -Sram da vas bude i ode. Međutim njena znatiželja je mnogo jača pa se vrati. -Hajde, molim vas kažite mi? -Ama, ženo rek’o sam ti svoj uslov!! Ljutito odlazi par koraka, predomisli se i kaže: -Hajde, ali poslije odmah da mi kažete!!! Odradi Mujo posao, a ona će odmah: -Kazuj!!! -Pa vidite gospođo, vi ste danas četvrta riba koja se upecala na ciglu, a na udicu nije ni jedna!!