Imam standarde po kojima cenim muškarce, a onda….

Pe*is mu je zaista bio impresivan – ogroman, lepo oblikovan i vrlo uljudan,

pošto je uvek ustajao kada g*la dama uđe u prostoriju. U to vreme sam bila dosta neiskusna i sama pomisao na se*s me je plašila, a kamoli na se**s sa tolikim pe*isom. Međutim, seks je bio fantastičan i uskoro sam ustanovila standard po kome sam muškarce cenila samo po veličini pe*isa misleći da veličina garantuje zadovoljstvo. Zapravo, imala sam tako iskrivljenu verziju realnosti da sam postala ubeđena da je sve manje od 20cm minijaturno. A onda je naišao on. Svideli smo se jedno drugom i bio je strašno zanimljiv. Nijednom mi nije poslao sliku svog pe*isa niti sam ja to tražila. A onda smo jedne večeri otišli kod njega. Stan mu je bio u užasnom stanju ali sam rešila da to zanemarim. On je nosio široke pantalone a onda je skinuo majcu pa sam videla da mu je telo prekriveno ožiljcima za koje mi je rekao da ih je dobio jer je glumio kao kaskader u mnogobrojnim akcionim filmovima. Sve u svemu bio je inteligentan, obrazovan i zanimljiv. Privlačio me je sve više i više. Počela sam da mu dodirujem ožiljke, a onda mi je ruka skliznula i skinula sam mu pantalone. Mislila sam da za mene nema više iznenađenja kada je u pitanju veličina pe*isa ali ovaj je bio više nego ogroman. Zapravo bio je toliko ogroman da bi njegova veličina uplašila i najiskusnije. Prisetila sam se da sam se isto tako plašila i ogromnog pe*isa svog bivšeg dečka, a da mi je posle bilo fantastično i rešila da isprobam i ovog frajera. I tek što smo krenuli meni su suze krenule od bola, a još nije ni sasvim ušao u mene. Svaki centimetar me je boleo. Poze koje su mi inače omiljene sada su bile agonija jer sam imala osećaj kao da mi bokser udara u matericu. Probali smo sve: dogi stajl, ja na njemu, on na meni i još hiljadu stvari ali ništa nije pomoglo. Izvor: Videoteka

Avion za London. Ulaze putnici i naravno problem napravi plavuša, greškom sjeda u A klasu. Prilazi joj stjardesa i objašnjava da joj je karta B klase, a da je sjela u A klasu i zamoli je da napusti. Plavuša međutim odbija da pređe u B klasu. Kaže stjuardesi: -A ne, meni je ovdje super. Odlazi stjardesa do pilotske kabine i kaže za problem. Odlazi i kopilot da pokuša ali ubrzo se vrati i kaže da nije uspio. Stari iskusni pilot kaže da će on riješiti problem, odlazi do plavuše i ubrzo se vraća i kaže im da je problem riješen. Stjuardesa i kopilot se čude pa ga upitaše: -Kako? -Ma jednostavno, rekao sam joj da A klasa ne ide za London, već za Pariz.

Dolazi Ciganka u Socijalno da se prijavi za dječiji dodatak. Sjedne ona lijepo i referent je pita: Referent: -Recite mi koliko djece imate? Ciganka: -Pa kako da ti kažem brate, … imam ih desetoro. Referent: -Dobro, izvolite papir i ovdje napišite imena vaše djece. Uzme Ciganka papir i za svako dete napiše Taib. Referent uze papi i kaže joj: -Ali na ovom paipru za svako ime piše Taib, kako? Pa kako ih onda zovete kad vam šta treba? Ciganka će smireno: -Pa kume po prezimenu ih zovem!!