Imam odnose 20 puta dnevno, zato sam smršao!

Bivši zadrugar Kristijan Golubović smršao je skoro 18 kilograma tako što je smanjio šećer i ugljene hidrate, ali i znatno povećao s.ksualnu aktivnost!

– Kada sam smanjio unos ugljenih hidrata, a povećao s.ksualne aktivnosti do maksimuma, smršao sam skoro 20 kilograma – kaže Kristijan, koji je prije ovih promjena imao 138 kilograma.

– Kristina i ja smo bili rastrzani zbog obaveza, išli smo od grada do grada, pa smo jeli gdje smo stigli – po restoranima, tavernama… Nisam išao na spavanje, nisam jeo na vrijeme,

unosio brzu hranu, pa sam se baš ugojio. Kada sam se jednog da na pogledao u ogledalo, shvatio sam da moram da promijenim navike iz korijena

– priča Golubović i dodaje da je tada riješio da okrene novi list.

– Korigovao sam ishranu, prestao da jedem slatkiše i da pijem gazirano i što je najbitnije, imam s.ks po 10-20 puta na dan. Aktivan sam po pet-šest sati dnevno u krevetu i rezultati su tu.

Zato sada, kada jedan dan preskočim s.ks, bukvalno kriziram.

Golubović ističe da je pored fizičke aktivnosti važno i kako se kombinuje hrana:

– Meso jedem isključivo sa salatom. Nikako ne uz krompir ili rižoto. Tako se ne gojim, a unesem proteine koji su mi potrebni. Takođe je bitna i mjera, ne treba se prejedati.

Kada je najslađe, pojedem još samo jedan zalogaj i tu stanem. Ukoliko sam još gladan, za pola sata-sat pojedem desetak badema, lješnika ili indijskih oraha i bude mi super.