Imam najboljeg muža na svetu!!!

Imam 48 godina. Udata sam, prava domacica za svoju kucu i svog muza…

Mi smo u braku u kome mi fali se*sa, mnogo se*a. Vidjam se sa 11 godina mladjim muskarcem. On je insistirao. Takav vatromet strasti ,takvu neznost nikada nisam dozivela. Vratio mi je volju za zivotom ,mnogo sam srecna. A i on. Uvek kad dodjem kuci od ljubavnika muza zagrlim i od srece izljubim zato sto ne svrlja po mom zivotu. Njegova dobra strana je sto ne proverava gde sam bila i sta sam radila, skroz je posvecen poslu i deci a ja posvecena ljubavniku. Sta cu takva sam- Videoteka-

 

Bilo je lepo kao prvog puta…. Srela sam svog decka to jest sa kojim sam prvi put vodila ljubav koji mi je skinuo mrak sa ociju nakon deset godina mi smo bili zajedno jos od osnovne skole srela sam ga u gradu dok smo setali i prosto nismo mogli da se odvojimo jedno od drugog otisli smo na rucak u jedan restoran a onda sam ga pozvala kod mene kuci kada smo stigli zavrsili smo u krevet vodili smo ljubav i od tada smo i u vezi ostali i bilo nam je lepo kao prvog puta.

 

Od zore do podneva vodio ljubav…. Izasao sam sa prijateljima u provod do diskoteke zezali smo se sve do jutra tu sam upoznao jednu prelepu devojku i pitao sam je da li zeli da odemo negde na stranu a ona mi je rekla moze ali nakon provoda krenuli smo kod mene kada smo stigli rekla mi je da zeli da vodi ljubav sa mnom i da joj to previse fali bila jue dosta zagrejana od alkohola vodili smo ljubav sve do podneva.

 

Sve sam ih razvalio…. Pozvala me drugarica da dodjem kod nje i da ce doci jos nekoliko osoba popili smo par litara piva i po koju rakiju a zatim krenuli da igramo poker umesto u novac igrali smo u skidanje a pobednik turnira ako je musko vodi ljubav sa svima bio sam toliki srecnik da sam pobedio vodio sam ljubav sa cetiri devojke i naguzio sam dva muskarca.

 

Imam 16 godina i sinoć sam spavala… vodila sam ljubav sa tatom od moje najbolje prijateljice. Često prenoćimo jedna kod druge, ali sinoć je ona neočekivano rano zaspala, a njen tata koji ima 47 godina je mene odveo u njegovu spavaću sobu da gledamo TV, ali čim smo ušli počeo je da me miluje po kosi i dira po intimnim dijelovim tijela. Nisam to očekivala, odgurnula sam ga od sebe i krenula da izađem, a on me je tada zgrabio za ruku i poljubio, ono filmski, sa jezikom i to je bilo to. Već duže vremena iskrena da budem maštam da imam ljubavni odnos sa njim, ali nisam znala kako da to ostvarim. Stariji je, oženjem je, ima kćerku koj ja uz sve to moja najbolja drugarice, ali on kao da je osjetio moja osjećanja prema njemu i načinioje prvi korak. Nevinost sam izgubila prije nekih 3 godine, ali ovo što sam doživjela sa njim je nešto neopisivo, ispunjenje sna… Trajalo je i trajalo… sigurno smo bili aktivni skoro 4 sata, naravno u više etapa, više rundi :). Malo prije sam došla kući i umorna sam kao pas, ali san neće na oči… danas sam druga smjena u školi, a večeras ponovo imam akciju sa “taticom”. Kako ću izdržati bez sna ni sama ne znam, držite mi fige…