Imam kumu pravi top model!!!

Devetnesta mi je godina, imam kumu koja izgleda kao top model, trćkasta je nema neke si*se i ali gu*a dobra… 

Ovog leta trebali smo porodično ići na jezero, moji otkazali tako da smo otišli kuma i ja. Otišli smo mojim kolima, smestili, unajmili pedalinu stali na sred jezera, kuma je u ležećem položaju sunčala svoju trćkastu guzu, kad mi je rekla da je namažem kremom da ne izgori odmah sam krenuo da je mažem! kad sam stigao do njene trčkaste guze već je postalo vruće za mene, masirao i mazio lagano, kad sam video da uživa rukom sam polako masirao izmedju guze, pomakao sam kupaći i masirao je po č*aru, mazio… gurnuo sam prstic u njen čm*ar, odjednom rekla da prestanem to… prestao sam. Bio sam tužan što nije htela nista više osim masaže tela…  -Videoteka-

 

Nakon dugog nagovaranja, muž je odveo ženu na prvu partiju golfa u njenom životu. Kao što je bilo za očekivati, njen prvi udarac je završio u prozoru predivne kuće u blizini golf igrališta. Muž je poludio: “Upozorio sam te da budeš oprezna, sad ćemo morati otići tamo, izvinuti se i platiti štetu na prozoru. I tako je par otišao do kuće i pokucao na vrata. Iznutra se začuo ugodan glas. “Udjite”. Kad su ušli, imali su šta i vidjeti! Ne samo da je prozor bio razbijen i staklo posvuda po podu, nego se razbila i predivna antikna vaza. Na naslonjaču je ležao mlađi muškarac te ih upita: “Da li ste vi par koji je razbio prozor?” – “Da, gospodine, strašno nam je žao!” – “Oh, nije se potrebno izvinjavati, zapravo, ja sam vam vrlo zahvalan. Vidite, ja sam duh i bio sam zarobljen u toj vazi više od hiljadu godina. Sad kad ste me oslobodili, mogu vam ispuniti tri želje. Ako vam ne smeta, svakome bih ispunio po jednu želju a zadnju bih ostavio za sebe.”  -“Oh, to je odlično, kaže muž”. Razmislio je na trenutak i rekao: -“Želim milion dolara svake godine do kraja moga života!” -“Nema problema!”, rekao je duh, to je najmanje što mogu učiniti. “Uz to vam garantiram dug i zdrav život.” -” A sad vi gospođo, šta vi želite?” – “Želim ogromnu kuću sa slugama u svakoj državi na svijetu!”, reče ona. – “Računajte da  je sređeno!”, reče duh. -“I ne samo to, vaš dom će uvijek biti siguran od požara, provalnika i drugih prirodnih katastrofa.” A sada, uglas muž i žena zajedno: “Koja je tvoja želja?” – “Pa dobro, kako sam bio zarobljen više od hiljadu godina, moja želja je seks sa vašom ženom!” Muž pogleda u svoju ženu i predloži joj: – “Pa draga, znaš da smo oboje bogati, imamo sve te kuće, šta kazes?” Ona je razmišljala trenutak i rekla: – “Znaš, nije mi svejedno ali s obzirom na sve, mogla bih to podnijeti, ali šta je s tobom dragi?” -“Draga, znaš da te volim, bez obzira na sve!”, reče suprug. I tako se duh i žena popeše uz stepenice gdje su proveli ostatak dana uživajuci jedno u drugom. Duh je bio nezasit. Nakon neka tri sata non-stop seksa, duh se okrene i pogleda ženu direktno u oči. -“Koliko godina imate ti  i tvoj muž?”, upita je. – “Pa, oboje imamo po 35 godina”, odgovori žena. – “Bez zajebancije, 35 godina i jos oboje vjerujete u duhove???”

 

Spavala sam sa dečkom prvi put nakon 3 godine veze. Odmah sam primetila kod sebe promenu u ponasanju i zelju da ponovim. Ponovili smo jos par puta za jednu nedelju odmah sam dobila naglu zelju da vodim ljubav sa drugim. Imam druga iz srednje skole sa kojim se cujem povremeno, pozvala sam ga na kafu i naravno posle kafe otisli smo do tvrdjave da setamo. Seli smo na jednoj klupi posto se dugo znamo i nikad nisam morala da precutkujem ono sto imam da kazem, zamolila sam ga da vodi ljubav sa mnom i pristao je. Uvece smo se nasli kod njega docekao me sa buket cveca i romanticnom svecom pored kreveta, bila sam u izazovnom vesom kada sam se skinula u pogledu sam videla da nije mogao da mi odgoli, odmah smo se bacili na “posao” i mogu da se pohvalim da je bilo bajno. Prevarila sam decka sa skolskim drugom i uopste ne zalim zbog toga. Bilo je lepo.

 

Udata sam kao i svaka zena posle dugo godina dosadi jedan isti muskarac, pa pozelis nekog novog da probas nesto novo. Radim kao sekretarica uvek sam elegantno obucena, upoznala sam direktora jedne firme koji je u saradnji sa nasom firmom. Bila sam previse ljubazna prema njemu i tako sam stupila u kontaktu sa njima, upecala sam vvrecu punu zlata, ono najvrednije sto sam dugo godina zudela kruje se u njegovim pantalonama. Prvi put kada sam vodila ljubav sa direktorom dozivela sam takav orgazam da sam u trenutku mislila da sam mrtva i da lezim u raju. Na zalost on je udaljen 400km od mog posla i vidjamo se samo jednom mesecno kad dodje poslovno. Takodje je u braku ali tako smo se nasli da se ispomazemo da ne propadnemo.