Imala sam želju da probam većeg!!!

Ja i moj dečko smo u vezi 4 godine.Imali smo 2 puta se*s…On ima prosečan ku*ac. On je bio otišao na poslovni put. Ja sam imala želju da imam se*s sa nekim ko ima velik ku*ac. Otišla sam u se*y shop i kupila sam crnca od 30cm. Isprobala sam sve poze i bilo je predivno. Kada mi se dečko vratio i saznao šta sam radila odmah je raskinuo sa mnom. Ja i dalje imam mog crnca i koristim ga i jako sam zadovoljna-Videoteka-

 

Znam da me suprug vara. I on zna da znam. Otkada je saznao da znam nikada na večeru nije zakasnio, ni nedeljom radio. Svake nedelje dobijam skupoceni poklon, koji samo stavim u fioku. Imamo troje dece i četvrto u stomaku, devojčica, koju sam silno želela. Danas sam mu rekla da je devojčica, rekla sam mu: “Moraš da je voliš, jer ne znaš da li će neko da je voli ili bije, da li će da ima uopšte sreće da naiđe na dobrog muškarca”. Stavio je glavu na moje krilo i isplakao se kao dete.

Muž me vara sa mojom šeficom na poslu, saznala sam to prošle sedmice… 11 godina je starija od mene i osjećala sam se totalno poniženom. Isti dan sam odlučila da mu vratim, da mu se osvetim i nakon smjene sam se… ONO sa jednim mlađim muškarcem, radnikom iz proizvodnje u firmi gdje radim. Udala sam se nevina i to mi je bio tek drugi muškarac u životu. U braku smo već 9 godina i nikada ni sa jednim drugim nisam imala odnose, muž mi je do tada bio sve u životu. Toliko sam bila ljuta i povrijeđena da sam baš uživala u osveti, ali tada se pojavio problem i osveta mi se obila o glavu. 3 dana sam se nakon posla viđala sa tim radnikom, “viđala” da ne pišem šta smo sve radili i iznenada me počelo tamo dole jako da peče. Da skratim… pokupila sam neku groznu infekciju i sva sam se osula tamo dole… KATASTROFA… Pijem neke baš, baš jake tablete od kojih mi i nije nešto baš bolje. Koji sam ja baksuz… od toliko muškaraca izabrala sam ovog da mi prenese infekciju. 3 dana me već zove kaže nedostajem mu… KRETEN.

Nedelja, bratu dosao drug. Medjutim, brata pozvala devojka da dodje kod nje. On je otisao, ja sam otisla sa bratovim drugom u grad na jedno tajnovitije mesto.. Mazili se, ljubili, hvatao me je cas za grudi cas du*e.. Presao je rukom preko moje p**ke i zatim mi je mazio stomak to me lozilo.. Strastveno se ljubio.. Pocela sam nesvesno da mu svlacim trenerku.. I on je meni otkopcao sorc ljubio mi je vrat i ja sam ga obgrlila nogama i poceo je da me nosi.. Legli smo na travu skinuo mi je sorc i tange on je svukao trenerku rasirila sam noge a on je legao preko mene i poceo je da mi lize stomak i polako je ulazio i to mi povecalo zelju za brzim se*som i dozivljavala sam jak orga*am.. To je bio jako dobar se*s ali nismo koristili zastitu i ja sam se zabrinula i otisla kod ginekologa i nalazi su pokazali da sam sterilna.. I nije me to mnogo pogodilo vec sam gledala na to kao mogu se jeb*ti kad hocu i bez zastite.

Imala sam decka… lik je bio brizan, pazljiv, ono najglavnije bio je OBDAREN. Sve je bilo super, svake veceri bi dolazio motorom po mene, imali bismo se*s na motoru, ponekad bismo sedeli ispred moje kuce, onda bi mu tad dr*ala na klupi samo da njemu bude lepo, mojima se nije svidjalo sto smo zajedno, al on je voleo mene a i ja njega. Jednog dana kada sam se vratila sa fakulteta,mama me je cekala u dnevnoj sobi. Rekla mi je da moramo porazgovarati… sela sam, pitala sam sta nije uredu… Kao i uvek ona je okolisala, nije odma htela da kaze sta zeli. Iznervirala sam se jer je imala nesto za reci, a oklevala je. Rekla sam joj da kaze vec jednom sta ima, jer nije mi bilo lako cekati. Rekla je: “Pa znas, Jovan, tvoj decko, ti si ustvari njegova sestra!”. Ljudi nisam to ni znala, bio me je blam, ali kada sam to njemu rekla ostao zatecen…