Ima vam momak ili muž problema sa kilažom?? :D

 

 

Fata sva usplahirena zove hitnu, javlja joj se operater. a ona će uplašeno: Jel’ hitna…pomozite molim vas!!! Operater je pokušava smiriti i da kaže o čemu se radi. -Ma znate moj Mujo je umjesto rakije popio benzin i evo ko lud trčkara po avliji, pomozite!! Operater joj šaljivo odgovori: – Gospođo, bez panike, presta će kad mu nestane goriva!

Tri su žene igrale golf. Jedna od njih nije bila previše spretna i njena loptica odleti u šumu. Ode je potražiti i pronade žabu uhvacenu u zamku. – Oslobodi me! – rece žaba – I ispunit cu ti tri želje. Žena se nije dugo dvoumila. Oslobodi žabu, na šta ova kaže: – Hvala ti, ali zaboravila sam nešto napomenuti. Sve što poželiš, tvoj muž ce dobiti deset puta bolje. – Nemam ništa protiv! – bila je zadovoljna žena. Njena prva želja bila je da postane najljepšom ženom na svijetu. – Ali jesi li ti svjesna? – upozori je žaba – Da ce tvoj muž postati daleko najljepši muškarac na svijetu? Sve ce ga žene proganjati. – Nema problema. Pa ja cu biti najljepša žena na svijetu i on ce vidjeti samo mene.

I tako žena postane najljepšom na svijetu. Nakon toga poželi postati najbogatijom. – Ali to ce uciniti tvog muža deset puta bogatijim od tebe. – To mi uopšte ne smeta. – odgovori žena. – Ono što je njegovo je i moje. I tako žena postane najbogatijom na svijetu. – A šta je tvoja zadnja želja? – bila je radoznala žaba. – Želim dobiti LAGANI srcani udar! Pouka pricice je da su žene inteligentne. Nemoj se nikada šaliti sa njima! NAPOMENA: Ako si žensko ne citaj dalje. Za tebe je vic gotov. Stani ovde i osecaj se superiorno. Ako si muškarac: onda citaj.. Covjek je imao deset puta LAKŠI srcani udar! (Pouka pricice je da žene stvarno misle da su jako inteligentne. Pustimo ih nek’ tako misle i uživajmo u spektaklu) P.S. Ako si žensko i još citaš, ovo je dokaz da žene NIKAD NE SLUŠAJU..