I šta sad?? ne zna da vozi a pametuje!! :D :D

Mersiha pravi ručak i čuje sinčića Muj’cu koji se u dnevnoj sobi igra s novim električnim vozićem i govori:
-Brže kreteni, brže! Svi vi jebivjetri koji želite izaći, izvucite brzo svoje guzice van, jer ovo je zadnja stanica! A vi šu*ci, koji se želite ukrcati, ukrcajte se u ovaj je*eni voz odmah, jer istog trena polazimo! Mersiha ljuto uđe u dnevnu sobu i kaže Muj’ci: -Da te više nisam čula da koristiš takve izraze u ovoj kući! Sad ćeš lijepo otići u svoju sobu i tamo ćeš ostati u kazni dva sata, a s novim vozićem ćeš se opet igrati samo ako obećaš da nikad više nećeš govoriti takve proste riječi! Dva sata kasnije, Muj’ca izađe iz svoje sobe i nastavi se igrati. Nakon nekog vremena Mersiha ga čuje kako govori: -Poštovani putnici, stigli smo do naše zadnje stanice. Nadamo se da ćete ponovo putovati s nama. Cijenjene putnike koji ulaze molimo da smjeste svoju ručnu prtljagu u predviđeni prostor ispod sjedišta. Još jednom vas molimo da se suzdržite od pušenja i želimo vam ugodno putovanje. Mersiha, sva sretna, nastavi pripremati ručak, a mali nastavi: – A, vi koji ste popizdili zbog kašnjenja od dva usrana sata, obratite se za reklamacije debeloj vještici u kuhinji.

Poslala Sosa Lalu da joj kupi puževa za ručak. Otišao Lala, kupio kesu puževa, pa sreo starog jaaran, pa zaglavili u kafani uz pive, pa malo meze i naravno janjetinu … Pa poslije kod jarana kuci malo karatanja… kad u neko doba sjeti se Lala da je kupio puževe Pogleda na sat a ono već 6 sati ujutru. Uzme puževe Lala i konta kako Sosu da zezne…
Doš’o pred vrata, pozvonio i prosuo one puževe po haustoru. Otvori Sosa ljuta, kad će ti Lala: -Evo nas došli smo, haaajde pooolakooo, ulaz’te unutra, jedan po jedan!