I ovi doktori stvarno čudna pitanja postavljaju :D :D

Dolazi Srbin kod doktora i na sav glas: -Doktore, sterilan sam, ne mogu imati dece. Doktor:Jeste li uradili testove?Srbin će: -Đžaba moj doktore, nasledno je, i deda i otac su isto bili sterilni. Doktor ga iznenađeno gleda pa će: -Pa odakle si ti onda došao? Srbin: – Kako misliš odakle sam došao?? pa iz Beograda, što???!- Komični statusi-

 

Kasno u noći zvoni cigo doktoru bez prestanka. Izlazi doktor i kaže cigi: Šta je to tol’ko hitno pa si legao na zvono??
A cigo će zadihano: Doktore, pomagaj, žena mi se porađa na livadi!! Doktor brzo spakova torbu i cigom pravo na livadu. Stigoše oni i doktor da cigi da drži bateriju i poče porod.Izlazi jedno, drugo pa treće kad će cigo doktoru: Doktore, da ugasim bateriju oni izlaze na svjetlost!!!

Haso i Mujo dva jarana, sjede u parku i gledaju mlade dame kako šetaju i uzdišu. Pita Haso Muju: Jel’ jarane, kako te služi ona stvar?? Mujo pomalo vrti glavom i kaže mu: Ma kao da je student!!! Haso će: Kako bolan kao student??
Jarane, ja mu nađem posao, a on neće da radi eto kako!!!

 

Velika izložba ptica se održava. Šeta cigo pa da ubije dosadu, ode i ona malo da razgleda ptice. Polako šeta od jedneog do drugog kaveza i ko fol divi se ljepoti ptica. Nakon dužeg vremena stane pred kavez sa papagajem i začuđeno
gleda u papagaja. Šta si zno koji ku*ac u mene kaže mu papagaj Cigo se trzne pa kaže: U je*o mater, a ja mislio ti ‘tica!!!

Muškarac sedi u baru na aerodomu Hitrou i opaža prelepu ženu koja sedi pored njega. Pomisli u sebi: “Vau, mora da je stjuardesa. Za koju li avio-kompaniju radi?” Nadajući se da će moći da je smuva, naginje se ka njoj i izgovara slogan avio-kompanije Delta Airline: – Volim da letim i to se vidi? Žena ga je pogleda belo i on odmah pomisli “Nije Delta”. Sekund kasnije pade mu na pamet drugi slogan, nagne se ka njoj i kaže: – Ima nečeg posebnog u vazduhu? Ona ga ponovo pogleda zbunjeno. Odmah je izbrisao sa svoje liste “Singapore Airlines”, pa pomisli “A možda radi za “Thai Airways…”. – Glatko kao svila? Žena se okrene prema njemu i kaže: – Šta koji kur**c ‘oćeš? – Aaaaaaa, MontenegroAirlines!