I oni su izgleda došli na testiranje :D :D :D

BONUS:

Uselio Mujo u novi stan i ode to proslaviti s prijateljima u kafiću. Nakon što su dobro nacvrcali pozove Hasu da mu pokaže kako je uredio stan. Razgleda Haso po stanu, i na kraju uđu u dnevnu sobu, a nasred sobe stoji gong. Haso ga upita: -Bolan Mujo, što će ti gong nasred dnevne sobe? Mujo se veselo njiše i odgovori mu: -Nije to gong, jarane, to je sat, i to najprecizniji! Haso ga zbunjeno pogleda: -Mujo, ti si pijan ko zemlja, kakav sat? A Mujo mu kaže: -Pazi sad! Odvali Mujo po gongu iz sve snage, kad se s druge strane zida začuje: -Konjino jedna, šta lupaš, tri i petnaest je kretenu jedan!

Obeća Piroćanac sinu da će kad diplomira dobiti auto na poklon. Sin diplomira, dolazi kući kad tamo čeka ga”Peglica”. Sin razočaran kad je vidio auto pa kaže ocu: -Je li, tatko, zašto mi nisi kupio neki veći auto? A Piroćanac će: Vozi sinko, vozi – će se razgazi!

Došao mali Muj’ca iz škole i hvali se ocu kako su učili o dostignučima u svijetu. Sjedi nešto šara pa će ocu: -Nikako ne mogu da shvatim kako su naši djedovi mogli da žive bez svjetla, televizora, interneta, kola i mobitela? Otac ga pogleda i kaže mu: -Pa i nisu mogli!! Vidiš li, Muj’ce, da su svi pomrli!!!

Učiteljica pita:- Djeco,ko zna da mi objasni kako funkcionise država? Javlja se Perica: – Država je kao prekookeanski brod. Kapetan je premijer, a posada su ministri i oni vode taj brod kroz talase i oluje i sve druge nedaće… Ućiteljica: – A narod? Perica odgovari: – Pa putnici su narod! Učiteljica nastavlja: – A šta rade putnici? A Perica će kao iz topa: – Pa povračaju!