I Kija ima p**nić: A evo sa kim!

Dok skandal Jelene Karleuše i dalje trese Balkan, Kija se nada da neće proći kao pop zvijezda i da njen bivši neće objaviti sve ono što čuva u telefonu.

Kija Kockar priznala je da ima p**nić sa bivšim suprugom Slobom Radanovićem! Pobjednica “Zadruge 1” i pjevač redovno su se snimali tokom se*sa dok su bili u braku, a razmjenjivali su i eksplicitne fotografije, koje za sada kriju od javnosti.

– Slobodan i ja smo proveli pet godina zajedno i normalno je da imamo mnogo zajedničkih intimnih snimaka, eksplicitnih fotografija i poruka. Kad su partneri bliski i vjeruju jedno drugom, onda međusobno dijele takve stvari. Ružno je kada neko to povjerenje zloupotrijebi – kaže Kija.

Ona dodaje da zasad vjeruje Radanoviću da neće postupiti kao Ognjen Vranješ i objaviti njihove p**no-snimke. Iako ga je nedavno javno optužila da je bis*ksualac, ona ne strahuje da će joj se osvetiti tako što će joj napakovati s*ks-aferu.

– Kad je riječ o ovim stvarima, imam povjerenja u Slobodana. Stvarno se nadam da nikada ne bi to objavio ili nekome pokazao. Da je htio, mogao je do sada to da učini – smatra Kija i dodaje:

– Muškarci koji urade nešto takvo su za svaku osudu. Ustvari, to i nisu pravi muškarci. To nimalo nije džentlmenski – zaključuje Kockareva.

 

 

 

(Republika.rs)