I kako je bilo kod Tine?? jesi li je…. :D

Tata Mujo i sin Muj’ca kanibali. Došli na nudističku plažu i gledaju ženske i kaže tata: -Vidi sine, ova od ku*ca hoda kao zombi koji preživeo 1000 uboda. Nakon nekog vremena kad je već malo ogladnio pita Muj’ca tatu: Tata vidiš onu trebu sa velikim sisama, dugim nogama, velikim tamnim očima….. A tata će: -Da sine, šta s njom ?Hoćemo je odvesti kući i pojesti ? -Hoćemo sine,odvest ćemo je kući… ali nju ćemo je*ati, a mamu Fatu ćemo pojesti

Tri miša sjede za šankom i piju tekilu. Prvi miš strusi tekilu, lupi šakom o šank i kaže: – Ja sam toliko hrabar da svaki dan otkinem malo mišjeg otrova i žvačem ga, tek da budem “high”. Drugi ga miš pogleda, strusi dvije tekile, lupi šakom o šank i kaže: – Ja Sam toliko hrabar da svaki dan odem do mišolovke, dignem prečku i malo se bildam na njoj. Treći ih miš pogleda, strusi tri tekile, lupi šakom o šank te krene prema vratima. Dva ga miša u čudu gledaju:
– Kuda ćeš ti? – Idem je**ti mačku!

Pokušavaju baba i djeda da vode ljubav ali njega ne sluša alatka. Baba razočarano komentariše: -Onemoćao si!! Djeda je pita: -Sjećaš li se kada smo bili mladi, šta smo obećali jedno drugom? Pomagaćemo se međusobno, ja ću tebi da podižem noge kad ne budeš mogla više sama, a ti ćeš meni da dižeš alatku. -Sjećam se, kaže baba -E, pa ja tebi još uvijek mogu da podignem noge, a ti meni alatku ne možeš ! I ko je sada onemoćao, ja ili ti?!!