Htjela iznenaditi supruga se*si čarapama, završila sa slomljenim stopalom

Jedna Australka željela je malo razbuktati strasti u braku. Kupila je i odjenula čarape koje je smatrala izazovnim, te tako odlučila iznenaditi supruga. Uspjela je u tome i više nego što se nadala.

Čarape su žuči životinjskog tiska, u poprilično vjernom prikazu zmije kože. Pretjerano, kako se pokazalo.

Njezin je suprug, naime, pomislio da mu se u krevetu nalaze dvije zmije pa je reagirao u trenu. Dohvatio je bejzbol palicu i krenuo udarati po “zmijama”,  prenosi novilist.hr

Dok je shvatio što se događa, već je bilo prekasno po svojoj suprugu. Slomio joj je stopalo na više mjesta.

 

Jedno od najčešćih, ali i najzanimljivijeg pitanja o tome kako izgleda savršeno tijelo Savršeno lice i tijelo nisu dobile samo dobre genetike napornog rada, već dobar dio ovisi io brojevima. Barem tako tvrde znanstvenici. Tako je najprivlačnija ženska figura kojoj se struk i stražnjica “sijeku” pod kutem od 45 stupnjeva. Iako je možda zvučni čudno, uporište za tu teoriju nalazi se u našoj povijesti, kad se žene sa zaobljenijima stražnjicom vjerovali da će se lakše kretati tijekom trudnoće.

Osim toga, kod žena koje se smatraju atraktivnom duljinom lica, ona su širine od 1,5 puta. Razlog za to je činjenica da tijekom puberteta donji dio lica muškaraca raste brže od ostatka zbog testosterona. Žene imaju manji razmak između usta i vrha brade, pa se smatra da su “dobar izvor estrogena”. Iako su naše oči ne mijenjaju veličinu tijekom odrastanja, žene naizgled imaju veće oči od muškaraca jer im glave ne rastu značajnije tijekom pubertete. Žene imaju velike očiju koje su privlačnijima jer izgledaju mlađe i plodnije. Važna je i udaljenost između očiju, a žena s većim dijelom udaljena je od ljepšima. Dobra je vijest da je “normalna” ženska figura najpoželjnija, vjerojatno zbog toga što izgleda zdravo i sposobna je raditi trudnoću. Studije su pokazale da su muškarci najprimitivniji među tijelima i indeksom tjelesne masnoće od 20 do 21.

Struk nije jedini kriterij ženske privlačnosti, važan je i omjer stražnjice i struka. Idealan omjer između struke i bokove je 0.7, pokazao je niz studija provedenih diljem svijeta. Scarlettin struk iznosi 61 centimetar, dok su joj bokovi 89. Uzak struk smatra se znakom mladosti i plodnosti, dok se širi bokovi nalaze u znaku da žena može bez problema roditi. Znanost je to i potvrdila. Studija dokazena na Harvardu pokazala je da žene s oblinama imaju 37 posto više hormona zaslužnih za plodnost.

Da, čak i savršeni smiješak ima svoju formulu. Za početak, savršena usta nisu šira od polovica ušiju. Kod svake godine usta su duga između četiri i pet centimetara te debela između jednog i dva centimetra. Savršen oblik je simetričan u obliku luka, koji se označava visokim razina estrogena. Za savršen osmijeh važno je da su dva prednja zuba u obliku pravokutnika, sa širinom koja iznosi 80 posto visine. Zubi sa strane bi trebao iznositi 61,8 posto veličine prethodne zuba.

Dok se oko veličine grudi i dalje vode sporovi, znanstvenici se slažu da postoji idealan oblik. Tako bi 45 posto grudi trebalo biti iznad bradavice, tvrdi kirurg Patrick Malluci iz Londonske sveučilišne klinike. Grudi bi trebale “stršati” pod kutem od 20 stupnjeva. Čak 87 posto muškaraca izabralo je grudi s omjerom 45:55. To je oblik grudi koji žene imaju u tinejdžerskim godinama. Guza mora biti zakrivljena u odnosu na kralježnicu pod kutom od 45,5 stupnjeva. Takva zakrivljenost ženska je skupljačkim kulturama omogućavala da se lakše kreću u vrijeme trudnoće.

Mnoge žene žive u zabludi kada vjeruju da baš u svakom trenutku trebaju izgledati savršeno kako bi muškarcima bile privlačne. Ono što one smatraju svojim manama, njima je jednostavno neodoljivo. Ovo muškarci vole.  Razbarušena kosa – iako se mnoge žene trude postići savršenu frizuru, muškarcima se ipak najviše sviđaju one prirodne, razbarušene. Žene sa savršenim frizurama djeluju im nekako umjetno i hladno.   Lice bez šminke – muškarci jednostavno ne vole kada poljube ženu, a ruž se razmrlja po licu. Više vole ljubiti one koje nemaju šminku ili je imaju vrlo malo.   Zaobljen trbuh – ne žude baš svi muškarci za žene vrlo tankog struka i posve ravnog trbuha. Mnogima je neodoljivo vidjeti zaobljen, pomalo mekan ženski trbuščić. Neki su čak priznali kako ih je seksi. Marilyn Monroe je znala govoriti da je žena bez trbuha kao kuća bez balkona   Bore na licu  – koliko god ih žene pokušavale prikriti, muškarci su jako zanimljivo na njima vidjeti pokoju boru. To je neodoljivo privlačno. Jedna pokazatelj životnog iskustva, zrelosti i mudrosti.