HOROSKOP ZA UTORAK, 17. OKTOBAR 2017. GODINE

Vjerujete li u horoskop?. Ako vjerujete onda saznajte šta su vam zvijezde danas podarile….

OVAN POSAO: Pažljivije analizirajte nečije upozorenje, bez obzira na veliku upornost ne možete da nametnete svoja praktična rešenja. Bolje je da ostanete u nečijoj senci, nego da započinjete posao za koji nemate dovoljno interesovanja ili podrsku većine.  LJUBAV: Zaobilazite različite »ljubavne dvosmislice« ili osobu sumnjive reputacije, ali na kraju ne postižete željeni efekat.  ZDRAVLJE: Zadovoljavajuće.

 BIK POSAO: Neko podržava Vaše ideje, ali to ne predstavlja garanciju za poslovno-finansijski uspeh. Potrebno je da ispunite sve zadate uslove. Objasnjavate stvari koje Vaša okolina dobro poznaje, ali se ne usuđuje da ih prihvati. LJUBAV: Ukoliko Vam je stalo da obradujete blisku osobu, osmislite način na koji možete da izazovete oduševljenje i pozitivnu reakciju. ZDRAVLJE: Problemi sa grlom.

BLIZANCI POSAO: Postoje situacije koje rešavate sa manje uspeha nego Vaši saradnici, izbegavajte konflikt sa osobom koja Vam nameće svoje konzervativno mišljenje. LJUBAV: Suviše subjektivno doživljavate trenutne događaje u ljubavnom životu, prepustite svom partneru da kreira zajedničke planove. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

RAK POSAO: Brzopleto ste prihvatili nečiju ponudu i sada Vam preostaje da žalite, zbog onoga što ste rekli ili učinili pred svojim saradnicima. Ako ste suviše zaokupljeni velikim ambicijama, obratite pažnju na nečiji komentar o novim poslovnim prilikama. LJUBAV: Nemojte činiti stvari koje iritiraju voljenu osobu. Skloni ste preterivanju i nepotrebno izazivate nečije negodovanje. ZDRAVLJE: Hronične tegobe.

LAV POSAO: Nema potrebe da preuveličavate svoje znanje ili praktične sposobnosti, pred osobom koja ima bogato iskustvo. Važno je da tačno odredite svoje mesto i ulogu u timu saradnika. LJUBAV: Ne želite da se uljuljkujete lažnom nadom, ali stvari ne izgledaju ruzičasto u odnosu sa bliskom osobom. Budite oprezni i promišljeni, pre nego sto progovorite. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

DEVICA POSAO: Oslonite se na svoj instinkt, nemojte dozvoliti da neko smišljeno umanjuje Vaše zasluge ili da Vas zavarava pogrešnom pričom o dobitku. LJUBAV: Važno je da se pridržavate dogovora u odnosu sa voljenom osobom, kako biste osetili emotivnu pažnju i prihvaćenost. Nema potrebe da kršite neka ustaljena pravila u zajedničkom životu. ZDRAVLJE: Niste u kondiciji.

VAGA POSAO: Svojim načinom razmišljanja i ponašanjem delujete podsticajno na okolinu. Važno je da podstičete dobar odnos sa saradnicima, kao i da ispoštujete različite stavove o izboru poslovnih interesa i prioriteta. LJUBAV: Osmislite novu situaciju ili gest koji će usrećiti voljenu osobu. Pažnje i ljubavi nikada nije dovoljno za zajedničku sreću. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

ŠKORPIJA POSAO: Stalo Vam je da ostvarite konkretne rezultate, tako da Vas iritira nečija kolebljivost ili nesigurnost u poslovnim pregovorima. Izbegavajte rivalske odnose i ne budite sujetni pred saradnicima. LJUBAV: Nedostaje Vam emotivni podsticaj, planirajte susret sa osobom koja će Vam udahnuti dodatnu energiju i topla osećanja. ZDRAVLJE: Kontrolišite pritisak.

STRELAC POSAO: Imate stroge kriterijume i iritira Vas nečija pojava, površnost ili neodgovornost u poslovnom susretu. Razmišljate o promeni uslova kako biste ostvarili bolji standard. LJUBAV: Priželjkujete veću umerenost u susretu sa bliskom osobom, jer burni ili »teatralni« izlivi osećanja kod Vas pobuđuju dodatnu sumnju i negativnu reakciju. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

JARAC POSAO: Imate utisak da Vaše reči ne predstavljaju dovoljno jake argumente u susretu sa osobom koja odlučuje o poslovno-finansijskim interesima. Ukoliko Vam je stalo da otklonite nečiju sumnju, zatražite dodatnu intervenciju. LJUBAV: Ponekad se lako zanosite i ne pružate dovoljno pažnje voljenoj osobi, slobodno izrazite »lepši deo« svoje ličnosti. ZDRAVLJE: Posetite stomatologa.

VODOLIJA POSAO: Delujete kao osoba koja svoje poslovno-finansijske ciljeve stavlja iznad interesa većine, tako da Vas očekuju različiti komentari i nečije negodovanje. LJUBAV: Osećate rezignaciju ili »emotivnu prazninu«, možda Vas partner ima više problema nego što možete da pretpostavite. ZDRAVLJE: Odlično.

RIBE POSAO: Delujete dekocentrisano, jer neko Vas indirektno sputava da ostvarite svoje poslovno-finansijske namere. Ne trpite osujećenje i ne želite da se pomirite sa strogim poslovnim rezimom ili neuspehom. LJUBAV: Skloni ste preterivanju u svojim zahtevima, Vaše želje ne mogu da se nalaze ispred nečijih potreba. Voljena osoba ima svoja merila i režim. ZDRAVLJE: Moguća prehlada. Izvor: danasnji-dnevni-horoskop.com)

Na sudu tužilac pozove svog prvog svjedoka, babu od nekih 80 godina i upita je: -Gospođo, poznajete li me? •Kako Vas ne bih poznavala, gospodine. Znam Vas još kao dječaka, ali moram Vam iskreno reći da sam se u Vas jako razočarala. Uvijek ste lagali, varali svoju ženu, tračarili ste ljudima iza leđa i manipulisali njima. Vi mislite da ste velika faca, a ustvari nemate mozga ni koliko muha bez glave. Da, ja Vas dobro poznajem … Tužilac potpuno zbunjen, upita dalje:  -A poznajete li gospođo ovdje prisutnog branioca? • Da, naravno da poznajem i tog gospodina. Znam ga iz vremena dok je još bio mladić. On je ljenština, prevrtljivac i ima problema s alkoholom. On ne može da uspostavi normalan odnos ni sa kim. Bije ga i glas da je najlošiji advokat u zemlji. Da ne spominjem da vara svoju ženu sa tri druge, među kojima je i Vaša žena. Da, da, dobro ga poznajem … Branilac samo što nije dobio infarkt.  Sudija naredi obojici advokata da mu priđu i tihim glasom im reče:  -Slušajte vas dvojica idiota, ako bilo koji od vas upita babu poznaje li i mene, idete obojica pravo u zatvor …

Vozeći kroz Novi Meksiko turist primjećuje indijanca kako leži uhom naslonjenim na asfalt.Zaustavi se, gleda u indijanca a ovaj će: Prije tri minuta ovda je prošao kadilak..bez krova..žut..vozač muško..veliki kofer pored..kaliforniska registracija…Čovjek ga gleda i zadivljeno ga upita: -Zar je moguće da si sve to zaključio samo osluškujući?? A, ne. Takav me maločas kreten pregazio – reče indijanac.