Hoće mi se, može mi se :D :D :D

Dogovorila sam se sa svalerom da se nadjemo i kre*nemo se u sumi

dok je moj muz na poslovnom putovanju. U sred se*sa zove mene muz da me pita gde sam, posto je putovanje odlozeno a om se vratio kuci. Brzo sam smislila pricu da sam otisla na pijac sa majkom i da se vracam uskoro. Progutao je pricu, a ja sam se brze bolje obukla i ostavila napaljenog svalera u sumi bez ijedne reci. Vise se nismo culi a ja nasla drugog je*aca. Sta cu, moze mi se. Izvor: Videoteka

Govorni automat kod bake i deke: -Dobro jutro. Trenutno nismo u mogućnosti da vam se javimo. Molimo vas da ostavite poruku posle zvučnog signala. Biiip… Ako ste jedno od naše djece, pritisnite 1. Ako hoćete da vam pričuvamo djecu, pritisnite 2. Ako hoćete da vam pozajmimo automobil, pritisnite 3. Ako hoćete da vam operemo i ispeglamo veš, pritisnite 4. Ako želite da unuci prespavaju kod nas, pritisnite 5. Ako želite da idemo po unuke u školu, pritisnite 6. Ako hoćete da vam spremimo nedjeljni ručak i da ga donesemo kod vas, pritisnite 7. Ako hoćete da dođete da jedete ovdje, pritisnite 8. Ako vam treba lova, pritisnite 9. Ako hoćete da nas izvedete na večeru ili u pozorište – počnite da pričate, slušamo vas! 

Sjede Mujo i Fata naveče u dnevnoj sobi i gledaju televiziju, kad će Fata iz čistog mira: – Joo, Mujo, baš sam nešto mislila, ja bi da si ti neki poznati glumac i da imaš puno para! Mujo je pogleda ispod oka: – Šta pričaš to, jadna ne bila, kakav glumac? Fata nastavi oduševljeno: – Pa znaš ono, da idemo po cijelom svijetu i da nas slikavaju i da si bogat … A šta bi ti htio da sam ja? Mujo časkom razmisli pa ispali: – Kalendar! Fata ga zbunjeno pogleda: – Kakav sad kalendar, bolan? Mujo slegne ramenima: – Pa da te mijenjam svake god’ne!