Hallo momci dosta vas je…imate po tri želje i razlaz!!!

Policija napravi raciju i uhapsi sve prostitutke u gradu Bilo ih je tako puno da su neke morale čekati u redu pred ulazom u stanicu. Prolazi bakica i pita: -Kakav se ovo red napravio? Jedna se našali sa bakom i kaže: -Bakice, pa dijele se naranče. Bakica odluči isto stati u red koji se polako micao. I dođe ona pred policajca, a on se začudi: -Bakice, pa zar i vi?! -Je sinko, skinem ja protezu pa lagano cuclam.

Vraća se Muju ujutro kući nakon cjelonoćne partije pokera, šutke uđe u kuću, prođe kraj Fate, uđe u spavaću sobu i počne se pakirati. Fata dođe za njim i upita ga: – Šta radiš, bolan? Mujo uzdahne: – Fato, zakart’o sam kuću, moram se selit’! Fata zabrinuto upita: – Jadna ja, pa šta će bit’ sa mnom? Mujo još jednom uzdahne: – Jeb’ga, Fato, Haso je i tebe dobio na kartama …. Fata ga pogleda ispod oka: – Slušaj … a hoće’l ti Haso oprostit dug? Mujo tužno odmahne glavom: – Jok …. Fata se zadovoljno nasmija: – Uhhh, skoro si me preplašio ….

Sunča se na plaži čovjek i kad je poprimio lijep preplanuli ten sjeti se da mu je promaknuo jedan detalj… pe**s! Zato odluči da se zatrpa pijeskom i ostavi samo spolni organ na suncu kako bi i on dobio preplanulu boju. Nedugo zatim, plažom prolaze dvije bakice i spaze pe**s. U prvi mah nisu bile sigurne što je to, te jedna počne pipkati štapom i pe**s se počne dizati. Shvatiše bakice što je u pitanju, te jedna kaže drugoj : -Eeee sestro je l’ vidiš ti te ironije?! -sa 20 me je to zanimalo.. -sa 30 sam uživala u tome… -sa 40 sam već morala da ga tražim… -sa 50 sam morala da plaćam za to… -sa 60 sam molila Boga za to… -sa 70 sam potpuno zaboravila na to, a sada kada imam 80, prokletinja raste svuda unaokolo a ja ne mogu ni čučnuti!!!’

Žalio se Lala na regrutaciji da slabo vidi. Poslali ga u Novi Sad pred vojnu komisiju. Ljekar mu kaže: – Pročitaj onu parolu. – Koju parolu? – pita Lala.– Onu na tabli. – Izvin’te, na kojoj tabli? – Pa onoj na zidu. – Bud’te ljubazni, pokažite mi taj zid. Oslobođen vojne obaveze, odlazi Lala u kino da prekrati vrijeme do polaska kući. Završio se film, upalilo se svjetlo.Lala ugleda pored sebe zapanjenog predsednika vojne komisije. Sjeti se: – Izvin’te, ide l’ ovaj autobus za Liman.