Gospodo, pijani ste i ima da duvate balon!!! :(

U žestokoj svađi žena kaže mužu: Bolje da sam se udala za đavola nego za tebe! – E, nisi mogla. Brak između bliskih rođaka zakonom je zabranjen!  Dolazi covek kod carobnjaka i kaze : Mozete li me osloboditi kletve ? Carobnjak :  Naravno da moze , ali ako se secate pravih reci. Covek : -Naravno da se secam idu ovako : PROGLASAVAM VAS MUZEM I ZENOM !!!

Jedna žena traži nešto po dnevnom boravku. Nakon pola sata, vidljivo nervozna, obraća se svom suprugu koji čita novine: Dragi, da li si vidio moju knjigu? – Koji je naslov? Kako doživjeti stotu – Ah da, sada se sjećam. Jučer sam je bacio u smeće. Ali zašto? – Tvoja mater ju je počela čitat .

Na satu likovnog nastavnica kaže: Za sljedeci puta imate zadatak opisati neku pjesmu crtežom…I tako nakon sedam dana.. uciteljica prozove Maricu. Učiteljica: Marice sta si nacrtala Marica: Zvjezde i mjesec! Učiteljica: a koju to pjesmu opisuje? Marica: Zvjezda Tera Mjeseca. E sad došo Perica.. Učiteljica:Perice sta si to nacrtao? Perica:Stablo sa kojeg lisće opada i čovjeka koji sjedi i d*ka! Učiteljica:Isuse Perice..pa koju to pjesmu opisuje
a Perica će.. Dođe jesen ja se ne oženi!..