Gospodine, kažite mi ….. :D :D :D

Oženio se Mujo Japankom i dolazi mu njegov jaran haso u goste. Čudno Hasi da tako lijepa Japanka se uda za smotanog Muju. -Ma de ti meni jarane kaži kako se vi sporazumjevate? -Ihh, pa mimikom jednostavno je… Kad eto ti njegove žene. Podigne bluzu, pokazujući rukom na dojku. Skoči Mujo, ode u susjednu sobu, pa kroz koji minut izlazi vani. Dolazi sa kantom vode i saspe je ženi na glavu. Hasi ništa nije jasno pa ga upita: -Bolan Mujo šta uradi? -Ma ništa, ona mi rekla da idem kupiti mlijeko, ja otišo u sobu i je*o joj mater i rekao joj da napolju pada kiša.

Perica loše uči, skoro svaki dan problemi sa njim. Da bi ga malo uplašio kaže mu otac: -Ako danas iz matematike dobiješ jedinicu, ja i ti se više ne poznajemo! Kada se Perica vratio iz škole, tata ga je upitao: -Šta si dobio iz matematike? A Perica će na to: Ko si ti!?

Mujo i Haso gledaju utakmicu. Poluvrijeme i Haso iskoristi da pita Muju: Znaš jarane nešto mislim odavno da te pitam pa evo dok ne krene utakmica, de ti meni reci čega bi se ti prvo odreko žena ili vina? Mujo ga pogleda poprijeko, popije gutljaj vina pa će:  Ovisi, jarane, ovisi … Hasi nije jasno jer zna da je Mujo veliki ženskaroš, a od čega ovisi? Mujo potpuno ozbiljan kaže: O godištu! jarane, sve je u godištu

Mujo samac, nikako da nađe sebi kakvo žensko. Muji do sexa ali nema skim i naravno on po običaju sjedne pred kompjuter, upali da gleda pornič. Počne Mujo da se samozadovoljava ka eto ti muhe i sleti mu na rame. Prekine Muju muha, tjera je Mujo ljutito:  Bjež’, bona, glupa muho. Ponovo se Mujo da na posao kad eto ti ponovo muha pa na rame. Prekine ona Muju ponovo. Mujo mlatara rukama dok je ne otjera i naravno ponovo se zada na posao.  Taman Muji došlo da završi posao kad ponovo muha na ramenu, a Mujo će:  Daj pusu, mmmmm, daj pusu ….