Gorka istina…

Ostala sam trudna sa deckom sa kojim sam dugo u vezi. Uvek je bio dobar prema meni, ali od trenutka kada je saznao da nosim njegovo dete poceo je agresivno da komunicira sa mnom, da mi zapoveda i sramoti pred rodbinom.
Jednog dana kada sam se vracala od majke kuci zatekla sam njega golog u krevetu i njegovu ljubavnicu kako izlazi iz tus kabine potpuno gola.
Bila sam u soku, pocela sam da histerisem i placem a on mi je udario takvu samarcinu da sam pala na pod. Obukli su se i izasli napolje a ja sam ustala onako uplakana i sa krvavim, polomljenim nosem.
Par minuta sam razmisljala sta cu da radim, onda sam spakovala svoje stvari i otisla kod majke.
On mi se vise nije javljao, a ja sam odlucila da zadrzim dete. Posto moja majka jedva prezivljava od svoje penzije i uspeli smo da se skrpimo i prehranimo do mog porodjaja odlucila sam negde da radim.
Pare su mi bile potrebne odmah, kolko sam se porodila, mala beba, treba joj pelene, hrana, odeca, majci lekove a ni ja nisam skoro nista jela pa nemam ni mleka da podojim bebu.
Odlucila sam da se ku*vam i naplacujem svoje telo. Dete sam ostavila majci da ga pricuva i rekla sam joj da izlazim kao da se prosetam. Obukla sam se jeftino i polugolo.
Otisla u neku malu i zabacenu ulicu i cekala musterije. Dnevno sam imala i po 8 musterija, to su obicno bili fizicki radnici koji su kod mene dolazili da se isprazne posle napornog dana na poslu.
Gledala sam kako njihova stara, otromboljena, dlakava i smrdljiva tela leze na mene i kre*aju me sa njihovom jedva funkcionalnom alatkom.
Ne, nije me bilo briga sto su njiva znojava tela bila po meni, njihovi prljavi prsti zavuceni u moju guzu, i njihov gorak ku*ac od celodnevnog pisanja mi bio u ustima. Sve sam to istrpela za 30 evra ali nisam dozvoljavala da me poljube.
Mozda ce me se moja mala cerkica stideti kad poraste.
Mozda ce te me i vi osudjivali ali ja sam sve to radila samo da bih imala da je prehranim i obucem jer ona nije kriva zbog greske svog oca.