Georginin put do miliona: Sve se promijenilo kad je došao Ronaldo

Danas putuje privatnim avionom, nosi najskuplje krpice i nakit, a prije samo nekoliko godina zarađivala je za hljeb kao prodavačica.

Tako je bilo dok u njenu radnju nije ušetao – Cristiano Ronaldo.

Za Georginu Rodriguez (26) kažu da je moderna Pepeljuga jer joj se život iz korijena promijenio otkad je u ljubavi sa poznatim fudbalerom.

Njena bajka započela je jednog dana 2016. godine kada je Cridtiano Ronaldo ušao u Guccijevu radnju u kojoj je bila prodavačica.

U međuvremenu su dobili kćerku Alanu Martinu, Georgina postala najbogatija partnerska fudbalera.

Prije svega toga, njen put od potpune bijede do bogatstva bio je prilično trnovit. Odrasla je u radničkoj porodici u malom selu na sjeveru Španije.

Iako je bio prilično dobra u baletu, roditelji Jorge i Ana nisu imali novca da joj plate časove. Otišla je od kuće s 15 godina,

a sama je zarađivala kako je mogla i stanovala u maloj kući s još petoro ljudi.

Potom se preselila u San Sebastijan gdje je radila u butiku modne kuće Massimo Dutti.

Onda je Georgina odlučila da nauči engleski jezik da bi se zaposlila u luksuznim radnjama, pa je otišla da radi kao dadilja uu Engleskoj. Kad se vratila u Španiju,

radila je u Guccijevoj radnji u Madridu. I baš u tu radnju jednom prilikom je ušao Cristiano Ronaldo.

“Bila je to ljubav na prvi pogled, s obje strane”, rekla je ona kasnije.

Njih dvoje su se nekoliko dana potom sreli na jednom događaju i ubrzali su se sve zavrtjelo.

Isprva su krili vezu, ali nevješto, pa su fanovi ubrzali pohrlili u butik u kom je radila kako su ga vidjeli. Njenom šefu se to nikako nije dopalo, te je Georgina dobila otkaz.

Prešla je odatle u Pradinu prodavnicu, gdje je zarađivala oko 1.000 eura, uz šta je dobila i proviziju od prodaje. Ipak, ubrzo je i tu morala da otkaz – baš zbog obožavalaca.

“Zvali su se i raspitivali se o meni, glumeći da su klijenti. Stalno su me čekali fotografije, bilo je neugodno ”, požalila se kasnije.

Kad je zatrudnjela, Ronaldo je taman dobio blizance Evu i Matea koje je rodila surogat majka. Georgina je danas maćeha i njima, i Ronaldovom najstarijem sinu

Cristiano Junioru (10), kog je također rodila surogat majka.

“To nas je zbližilo”, rekla je Georgina o tome kako je u dvadesetima biti majka četvero djece.

Prije dvije godine Ronaldo je optužen da je 2009. godine silovao žen u hotelu u Las Vegasu. On je tvrdio da je nevin, ona mu je vjerovala. Ostala je uz njega.

“Biti partnerka nekoga ko je tako poznat nije lako, ali ne bih se nikad promijenio”, rekla je nedavno.

O njihovom braku se dugo šuška, a glasine potpaljuje i ona sama. U augustu je Georgina objavila fotografiju s Ronaldom uz status “Daaa”,

a potom je snimljena s Cartierovim prstenom.

Na pitanje hoće li se oženiti Georginom, Ronaldo je kod popularnog voditelja Pircea Morgana odgovorio: „Jednog dana, naravno.

Dao sam joj svoje srce i ona je meni dala svoje srce. “

Na sve to i ona ima poruku.

“Dok je on uz mene, imam sve. Osjećam se voljeno i paženo. Ljubav pobjeđuje sve. “