Genijalac sam pravi ja!!! :D :D

Razgovaraju muž i žena posle prvog analnog seksa. -Dragi znaš mene jako boli guza kad kakim posle one tvoje avanture od sinoć. -E draga moja da se ja žalim kao ti ,umro bih od gladi odavno. -Kako to dragi? -Pa sad vidiš kako je meni posle svakog tvog ručka.

Držao neki čovek cirkus i u početku mu išlo dobro, ali kasnije ljudima dosadile jedne te iste tačke. I tako cirkus bankrotira. Pakuje se gazda i taman da rasklopi šator, prilazi mu Ciga i kaže: -Jao, ja imam nešto što će ti spasiti biznis! -Ma idi bre, Cigo… -Ne, stvarno, ovo moraš da vidiš! Ode Ciga negde i ubrzo se vrati sa psom, mačkom i gitarom. -Joj, Cigo, pa ja sam ovde držao slonove, majmune, tigrove i propao mi posao, misliš da taj ofucani ker i mršava mačka mogu nešto? -Gledaj ovo ­ reče Ciga, lupi dlanom o dlan i pas uze gitaru i poče da svira, a mačka da peva. Gazda cirkusa ostao zaprepašćen. Sklopi on posao s Cigom i uvede ovo kao novu tačku. I zaista, posao procvetao, počeli ljudi iz celog sveta da dolaze da vide to čudo. Posle nekoliko godina, ova dvojica se silno obogatili i leže na nekoj plaži na Havajima. Kaže gazda Cigi: -Jao, Cigo, stvarno si me spasao. Ali molim te, reci mi u čemu je fora, sigurno ima neka caka, nemoguće je da pas svira, a mačka peva. Sigurno ima neki trik. Odaj mi, molim te, ne mogu da spavam od znatiželje! -Pa, jeste, u pravu si ­ kaže mu Ciga ­ postoji trik. Zaista je nemoguće da ker svira, a mačka peva. -I šta je onda istina? -Pa, ker i svira i peva,a mačka samo otvara usta.

 

Došao ugledni arhitekt u razred i pita đake kako bi preuredili svoju učionicu. Diže se Perica-ja bi sve ofarbao u bijelo i po sredini bi opizdio jednu plavu crtu. Sram te bilo Perice, kakao se izražavaš, odmah kod direktota-povika učiteljica. Kad se vratio pita ga učiteljica kako je bilo kod direktora? A fino i njemu sam rekao da bi sve ofarbao u bijelo i po sredini opizdio plavu crtu. Pa šta na to direktor” Pa rekao mi je -E MOJ PERICE PA ZA KOJI KU*AC ĆE TI PLAVA CRTA.??

• Izvinite, navedite mi jedan razlog zbog kojeg moram da plaćam TV pretplatu, kad ne posjedujem TV!? -Pa, posjedujete kompjuter. • Ali, ja preko kompjutera ne gledam TV kanale. -Da, ali je kompjuter instrument preko kojeg biste mogli da ih gledate. • OK. Dajte mi, onda, tri dječija doplatka! –Ali, ovde piše da nemate decu. • Pa nemam, al’ imam “instrument” da ih napravim.