FUDBALER REKAO TOŠIĆU DA JELENA ŠALJE PROVOKATIVNE SLIKE DŽEKI: a reakcija Tošića je iznenađujuća!!!

Naime, po izbijanju afere Jelena Karleuša uputila je oštru poruku medijima, kojima se obratila putem Instagrama, a bosanski reprezentativac je i to lajkovao.

Sve češće se u javnosti podsjeća da na dopisivanje Jelene Karleuše i bosanskog fudbalera Edina Džeke, koji je u skladnom braku sa manekenkom Amrom Silajdžić. 

Brak između Amre i Edina primjer je sretnog braka u kojem vlada harmonija, a mnogi ih uzimaju kao uzoran par, koji se redovno oglašavaju na društvenim mrežama i viđaju na svim velikim događajima.

dzeko

Oni žive svoju bajku.

Džekin i Karleušina priča ostala je samo na nivou lajkova, a sve je počelo sa lajkom fotografije na Instagramu na kojoj pjevačica pozira u brushalterima 2017. godine.

jelena3jelena2

Pojedini mediji su obajvili da su Džeko i Jelena prije tri godine ostvarili kontakt putem Instagrama i svakodnevno su se dopisivali. Ona je njemu, navodno, slala eksplicitne fotografije kojima se on hvalio saigraču i prijatelju Aleksandru Kolarovu. Kolarov je Džekovu tajnu prenio u reprezentaciju Srbije, a to je došlo i do Duška. Kada je Tošić to saznao, kontaktirao je sa Edinom, ali je on to sve demantovao.

dzeko2

Uprkos cijeloj aferi, Džeko nije otpratio Karleušu i danas se nalazi na listi njenih pratilaca. Nakon skandala sa eksplicitnim fotografijima koje je slala njegovom kolegi Vranješu, stao je na pjevačicinu stranu i podržao je.