FRIZER JE PRVI NAPUSTIO “ZADRUGU 2”: Opleo po Luni, pa otkrio nepoznate detalje….

Frizer Stefan Ašanin je prvi zadrugar koji je napustio Bijelu kuću.Odmah po izlasku iz rijalitija Stefan je razgovarao sa Dušicom Jakovljević u studiju otkrio kako je proveo tri dana na luksuznom imanju.

Voditeljka je iskoristila priliku da mu postavi pitanje zašto se nije aktivirao u rijalitiju i o samoj situaciju Kije i Lune.

– Nisam imao priliku da dignem ruku i kažem šta hoću. Meni je bilo zadovoljno što sam bio tri dana. Moja profesija je takva, moji klijenti nisu navikli da psujem i to nije moj manir – kratko je rekao Stefan.– Ne volim ljude bez manira. Ja sam sređivao Lunu koja nije mogla da donese ni jednu čokoladu. Nemam dlake na jeziku da kažem to, za razliku od mog kolege. Luna je mene opljuvala kod Teodorinog prijatelja, sve je stiglo do mene – rekao je Stefan i odgovorio na pitanje ko je najimpulsivniji u rijalitiju.Darija, Olja Bajrami i Zerina. Između Zorice i Mirka će biti svašta.Mirko je iznio  drugačije stvari u odnosu na ono prije Zadruge. On je folirant veliki, ali se uplašio i sinoć se opet upetljao u priču vezanu za Kiju, kako je sve izrežirano. Svi smo mu se smijali kad je završio. Navodi neki zvučni video zapis kako su se oni dogovorili. A što se tiče Darije i Tome, to može da bude samo dogovorena priča, to misli 49 zadrugara u Bijeloj kući – prokomentarisao je Mirkovo izlaganje.

IZVOR: (Alo.rs)