Evolucija je čudo :D :D

Dođe Mujo na železničku stanicu i vidi novi automat. Na njemu pise: “Ubaci novčić, ovde stavi ruku i masina ti kaže ko si?  Mujo stvarno proba i ubaci novčić. Automat mu kaže: – Ti si Mujo i čekas voz za Sarajevo. Mujo na to poželi da zezne automat, pa se nasminka i opet ubaci novčić u automat. – Ti si Mujo i čekas voz za Sarajevo. Ode Mujo u WC i vidi kondomat. Kupi kondom i navuče ga na glavu, ode do masine i opet ubaci novčić. – Je*i ga, Mujo, dok ti ovde glumis k****, ode ti voz za Sarajevo.

Vrijeme godišnjih odmora. Šef mora da napravi plan godišnih, ali nikako se ne uklapaju svi. Treba mu bar jedan da bude van sezone pa pozva prvo Muju. Dolazi Mujo, šef mu ponudi da sjedne i pita ga: -Mujo, voliš li ti možda toplo pivo? -Jok bolan, odakle ti to!!!? -A voliš li znojne žene? -Šefe, pa ko još voli tak’e žene?!!! Šef očito zadovoljan odgovorima pa će Muji: -Super Mujo, ti ćeš onda na godišnji zimi!!!

 

Sajam robota. Najnoviji modeli, zadnje izdanje tehnike. Šeta Mujo sa Muj’com i zainteresova se za robota koji kad otkrije laž, udari čekićem po glavi. Konta Mujo u sebi da će tako saznati kad mu Fata i Muj’ca lažu i da će ih imati pod kontrolom. Kupi Mujo robota i čim su stigli kući pozva Fatu da sa njima probaju da li robot radi ili ne. -E, Muj’ce de nam kaži gdje si juće bio? -Paa, u školi!! Robot se okrenu prema Muj’ci i opomenu ga čekićem po glavi. -Ma kod druga gledali dobar vestern! Robot ga ponovo opomenu udarcem po glavi. -Ma, doboro, dobro, gledali smo pornić. Mujo će iznenađeno: -Sram te bilo, ja u tvojim godinama nisam ni znao šta je to!! Robot se okrenu prema Muji i odalami ga po glavi čekićem Fata se smije i ironično će: -Kakav otac, takav i sin. Robot se brzo okrenu i odalami Fatu tako da je sve zvjezdice vidjela.

 

Lala i Sosa odlučili kupiti sebi dobrog rasplodnog bika. Tražili ali nikako da se namjere, kad čuje Lala da se održava Sajam,a na sajmu između ostalog i rasplodni bikovi. Nađu oni dio gdje su rasplodni bikovi i interesuje Sosu. -Gospođo, ovaj bik vam je dobar, ali samo jednom godišnje može oploditi. A ovaj bik je bolji i može do pet puta da oplodi. Gleda Sosa pa će Lali: -Slušaj Lalo slušaj!!! Dolaze do trećeg, e ovaj vam je najbolji, on može ako treba svaki dan da vrši oplodnju. Sosa će ponovo: -Slušaš li Lalo slušaš? Lali prikipilo pa upita: -A, je li on vrši oplodnju uvijek sa jednom kravom? -Gospodine, pa odakle vam to?, naravno uvijek druga krava!!! -Slušaj Soso slušaj!!!

Trči zeko šumom i dere se: -Pederi, pederi, svi ste vi pederi!!! Naleti na medeu gazdu šume i medo ga ozbiljnim glasom upozori da ne smije tako da se ponaša!! Samo što je medo izgovorio, zeko poče ponovo da se dernja: -Svi ste vi pederi, pederi, pederi!!! Medo se sad već naljuti, pa mu ljutito kaže: -Dosta zeko!!! Sram te bilo, odrasto si, mlijeko ti na bradi a tako se izražavaš!!! Zeko će ponovo: -Pederi!!! pederi!!! nije mlijeko svi ste vi pederi!!, peederi!!.