Evo šta dužina kose otkriva o vašem skrivenom karakteru

Iznad ušiju, iznad ramena, do ramena, kratka, srednja, duga, kovrdžava, prava, stepenasto ošišana, ravno ošišana – istina je da je kosa jedna od karakteristika koja nas najviše određuje i jedna od prvih stvari koje ljudi primete na nama. Istraživanje je pokazalo da je naša frizura zapravo odraz naše istinske ličnosti. Pogledajte šta sve kosa može otkriti o nama.

Vi ste samouvereni, društveni, prijatni i volite da flertujete. Lako upoznajete nove ljude i stičete nove prijatelje. Volite poslove koji dozvoljavaju da vaša inteligencija dođe do izražaja i umete da se suočite sa problemima sa integritetom i samokontrolom, mada ponekad postupate i bez razmišljanja.

Vi ste iskrena osoba, koja će reći istinu čak i kada je ona bolna. Znate da pronađete ravnotežu između privatnog i profesionalnog života. Neustrašivi ste i organizovani. ne podnosite rutinu, nemate komplekse i volite da iskusite nove stvari. Ponekad reagujete pre nego što promislite, zbog čega možete posrnuti.

Vi ste srećni sa svojim ženstvenim, elegantnim i sofisticiranim izgledom. Volite da razgovarate i vaša prirodna lepota privlači sve koji vam se nađu na putu. Volite izazove i nove projekte, i stručnjak ste da započnete novo prijateljstvo i da ga održite.

Vi ste pažljivi, strpljivi i sanjar. Kada je ljubav u pitanju, vi želite dugu vezu u kojoj ćete dati celu sebe, ali ste i veoma izbirljivi i zahtevni sa partnerom. Borite se za svoje snove i učinićete nemoguće da ispunite ciljeve. Vaša istrajnost će vam omogućiti da postignete sve što želite.Izvor: -Fokuzz-

Čovjek radi u kancelariji s kolegicom plavušom i razgovaraju. -Mislim da bi mi dobro došao koji dan odmora kaže svojoj kolegici. -A, kako misliš to izvesti? Upita ga plavuša. -Evo kako, kaže on i pope se na ormar. Nogama se zakači za vrh i objesi se naglavačke. Ulazi šef, vidi ga kako visi i kaže mu: -Za ime Boga, šta radiš to? -Ja sam sijalica odgovori on. -A, ja mislim da bi bilo dobro da uzmeš nekoliko dana odmora. Muški se otkači sa ormara i izađe iz kancelarije. Plavuša krene za njim. -A, gdje ćeš ti? Upita šef plavušu. -Kući, ne mogu raditi u mraku kaže plavuša i ode i ona.

Na času nastavnik kaže učenicima: – Ko odgovori na moje slijedeće pitanje, može da ide kući, zaključiću mu peticu za kraj školske godine! Perica uzima komad školske krede i baca je na tablu. Nastavnik: – Ko je bacio kredu??? Perica: – Ja!!! Idem kući. Ćao i ne zaboravi da mi zaključiš ocjenu!!!