Evo koji poznati parovi su doživjeli krah ljubavi

 Burni razvodi

Protekla godina bila je jako burna i za veliki broj ličnosti. Naime, mnogi slavni brakovi su doživjeli krah svoje ljubvi. Pogledajte koje su sve poznate ličnosti razvele se od svojih partnera:

Olivia Wilde i Jason Sudeikis

Posle 10 godina veze i sedam godina veridbe poznati glumački par riješio je da se rastane. Oni su istakli da će u dobrim odnosima ostati zbog dece.

Brad Pitt i Nicole Poturalski

Dugo se pisalo o vezi glumca i znatno mlađe devojke, a izvor je rekao da njihova veza svakako nije bila ozbiljna.

Jonah Hill i Gianna Santos

Par nije iznio detalje rastanka u javnosti, ali se njihova jednogodišnja veridba okončala.

Sijena Miler i Lucas Zwirner

Par se vjerio u februaru 2020. godine, povezivali su ih još od 2018, a sada je svemu došao kraj.

Rajan Sikrest i Šejna Tejlor

Poznati par riješio je da stavi tačku na vezu, ali ne i na prijateljstvo. Kako se šuška, voditelj je u junu kada je raskinuo sa Šejnom našao novu devojku.

Rajan Sikrest i Šejna Tejlor

Pevačica je otvoreno govorila o tome kako se osjeća posle kraha braka, a kako kaže, mnogo je patila. Par se venčao u oktobru 2013. godine i razveo se poslije sedam godina.

Skot Disik i Sofija Riči

Manekenka i bivši muž Kortni Kardašijan imali su burnu vezu, koja se na kraju okončala. Bili su zajedno tri godine, a šuška se da je upravo njegova bivša žena razlog rastanka.

Megan Foks i Brajan Ostin Grin

Poznati par nekoliko puta je pokušao da spasi brak, ali im nije pošlo za rukom. Glumica je kasnije našla mlađeg dečka, repera Mašin Gan Kelija.

Zbog djece su navodno ostali u dobrim odnosima, ali je Megan kritikovala bivšeg kada je za Noć vještica na Instagramu objavio fotografije sa djecom.

Njoj je zasmetalo što javno pokazuje ljubav, a i ona je isti dan u drugo vrijeme bila sa njima.

Meri Kejt Olsen i Oliver Sarkozi

Glumica je izazvala pravu medijsku buru kada se upustila u brak sa 16 godina starijim bankarom, a sada su se razveli. Njihov petogododišnji brak okončan je u aprilu.