Evo kako ukloniti BRADAVICE na potpuno BEZBOLAN način!

Bradavice su zapravo benigni tumori vezivnog tkiva. Izgledaju poput manjih čvorova i njihova veličina može varirati od 1 milimetra do 1 centimetra. Oni obično imaju istu boju kao i koža.

Nisu opasne, ali njihov se broj može povećati i može postati estetski problem. Obično se pojavljuju na vratu, pazuhu.

Međutim, oni se mogu pojaviti i na drugim dijelovima kože. Zapravo, gotovo svaki čovjek ima barem jednu fibromu, tako da fibromi nisu rijetki.

Oni također mogu biti upaljeni, početi krvariti. Njihov broj i veličina se postepeno povećavaju tokom godina. Iako razlozi za pojavu fibroma nisu poznati, masne naslage doprinose njihovom pojavljivanju. One se uklanjaju obično tijekom zimskih mjeseci, kada je vrijeme hladnije, manje je sunca i znojenje je rijetkost.

Jabučni ocat ocat se smatra jednim od najboljih i najučinkovitijih domaćih lijekova. Može se koristiti za liječenje različitih zdravstvenih problema uključujući bradavice zbog svoje kiselosti.

Postupak:

-Pažljivo operite područje vodom i sapunom.

-Zatim potopite pamučnu vatu u ocat. Zatim je zalijepite na bradavicu zavojem (ili flasterom). Prvo, ona će postati tamna, a zatim suha i na kraju će otpasti.


Zbog veličine fibroma, može ostati ožiljak, koji bi trebao biti tretiran aloe vera gelom. Ako fibrom nije bio duboko u koži, ožiljak će potpuno nestati.