Elektra Elit otkrila cjenovnik: Kod mene je kafa 500 €, a kamoli ostalo!

Radnici iz fabrike su dizajnirali kredite da bi bili sa mnom! Elektra Elit otkrila cjenovnik: Kod mene je kafa 500 €, ostalo kamoli!

Transrodna pjevačica Elektra Elit je komentarisala Evroviziju, ali i govorila o dobro poznatom zanatu kojim se bavi u Švajcarskoj – pro..ituciji.

Ona je ovom prilikom rekla da su djevojke iz grupe “Hurricane” pokidale, ali i da joj fanovi predlažu da se i ona okuša na ovom muzičkom takmičenju. Dok to ne učini,

nastavlja da se bavi karijerom pjevačica u Srbiji, ali i pros..tutke u Švajcarskoj.

“Ja sam izgradila ime Elektra Elit – tamo kao elitna pros..tutka, ovdje kao pjevačica. Ja sam tamo registrirana i sve vrijeme dok sam ovdje ja dobijam moju platu iz Švajcarske.

Na pitanje voditelja da li je zarada dobra, Elektra je rekla:

“Ne bih bio to što jesam da nije! Ja svako jutro ljubim ulicu kojom idem do mog salona gdje radim i gdje mojim prijateljicama izdajem sobe. Sada su Rumunke i Bugarke

napravile pometnju sa cijenom, spustile su na 150 franaka, a kod mene nema ni kafe ispod 500 eura “, rekla je ona i dodala da za sat sa njom klijent mora da iskešira između 800 i 1000 franaka.

Elektra je otkrila i da u Švajcarskoj postoji “škola”, tačnije radionica za pros..tutke i otkrila da ona, ali i Brazilke nemaju m.kroe.

“Postoje djevojke koje rade za m.kroe, ali to se zna da su ugnjetavane i da sav novac ide njima. Ja sam tamo 21 godinu, imam puno stalnih mušterija i da se zna

– od bogataša nema para, ali sam imao radnike iz fabrike koji su dizajnirali kredite da bi bili sa mnom. Oženjeni radnici, tamo samo oženjeni dolaze, reklama je u emisiji “Novo Jutro”.