Dva lika malo bučnije razgovaraju :D :D

Sedamdesetogodišnjak leži u bolnici i vrpolji se.Pita ga med. sestra šta mu je. – E dete, ti si lepa, mlada, zgodna, a ja muško, i bliži mi se kraj… Sažali se ona na starca, skine se, i doživi neverovatan provod. – Pa kako uspevate u TIM godinama? – E, dete moje, ne bira šlog gde udara!

Žali se Mujo Hasi da ga sve devojke ostavljaju.–Evo i Fata me ostavi prije neki dan. –Pa kako se to desilo? –Ma ja taman da je poljubim, kad ono joj smrdi iz usta. Rekoh ja:-Bona Fato pa tebi smrdi iz usta – a ona se okrete i ode.
–Budalo, pa ne smiješ sa njima tako. To morraš polako, okolo. Na primer:-pitaš je kada je zadnji put bila kod zubara. Razumiješ? Dva dana kasnije srtenu se njih dvojica opet. –Mujo, kako je sa Mersihom? –Ostavi me i ona. ‑A što?
– Ma smrdi joj iz usta. – Jesam li ti rek’o šta da kažeš! Joj što si glup! – Ma čekaj malo. Sve sam uradio k’o što si mi rekao. Pitam je ja je li bila skoro kod zubara, a ona kaže da jeste. I još kaže: – Evo vidi stavio mi zubar most. A ja pit’o: – A ko ti se to posr’o ispod mosta?

Napad’o snijeg i Haso sluša na radiju vijesti:-Mole se građani da parkiraju svoje automobile na lijevoj strani ulice sa
neparnim brojevima, da bi se mogao očistiti snijeg barem sa jedne strane ulice.” I Haso ode i preparkira auto. -Sutradan, napadao jos veći snijeg i Haso opet sluša vijesti na radiju: “Mole se građani da danas parkiraju automobile na desnoj strani ulice sa parnim brojevima.” I Haso opet preparkira automobil. -Treći dan, opet napadao snijeg i Haso sluša vijesti. Baš kad je spiker trebao reći na kojoj strani ulice da se parkiraju automobili, ono nestane struje.
-Šta ću sad? misli Haso, misli, pa onako za sebe doda: Ma, ko ga je*e, nek’ danas ostane u garaži!