Đuka, Đuka ne ide ti baš najbolje .D :D

Stari lisac i ženskaroš Mujo imao kolegicu lijepu plavušicu. Začorio Mujo da odradi plavušicu ali ne ide nikako.
Jedno jutro dolazi Mujo na posao i kaže joj: Draga kolegice želim da ti kažem da mi je ustanovljeno da ću živjeti još dva do tri dana. Plavušica se sva ražalosti i kaže Muji da joj je stvarno žao i ako može ikako da mu bol ublaži. Stari lisac Mujo već skovao plan pa joj kaže: Eto imam još samo jednu životnu želju ali mi nezgodno da je kažem. -Ma samo kaži ako mogu ja ću ti siguno pomoći. I lisac joj kaže: -Eto životna želja mi je da provedemo noć zajedno!!!
Plavušica da mu oblaži bol obeća i provedu noć zajedno… Prošlo mjesec dana i naravno Mujo živ i zdrav kao što je i bio. A plavušica se hvali po firmi kako je spasila Muji život i kaže kolegicama: -Evo vidite spavala sam sa Mujom od tad je živ. Izgleda da sam mu spasila života.

Uhvati mafija Amerikanca, Rusa i Bosanca. Oni ko turisti a mafija sumnja da su tajni agenti Otkrije ih mafija koju su pratili i počinje ih ispitivati. Naravno nitko ne želi ništa pričati, pa ih počnu mučiti. Muče prvo Amerikanca i saznaju nakon nekolko sati sve od njega. Zatim ispituju Rusa. Izdržao on mučenje 2 dana, te i on sve otkrije. Ispitivali Muju 2 dana, 3, 5, 7, 2 sedmica, al’ ništa ne saznaju. Sazna to šef mafije i dođe vidjet tako jakog i pouzdanog čovjeka koji može izdržati svu tu bol i da ga privoli da bude agenta mafije. Dovedu podređeni svog šefa do ćelije u kojoj je bio Mujo i vide Muju kako udara glavom o zid i govori: – Sjet’ se Mujo, DUM, Sjet’ se Mujo, DUM, Sjet’ se Mujo…!!!