Drevni nuklearni ratovi – ovi gradovi su sravnjeni sa zemljom prije 5000 godina???

Mitovi i legende o mnogim iščezlim civilizacijama govore da su se one nekada koristile iznimno moćnim oružjima koja ni danas nisu identificirana. Dokazi da su takva oružja postojala jesu tragovi razaranja zemljišnih slojeva koje arheolozi još nisu objasnili. To su tragovi poput tunela, gigantskih gradova i ogromnih utvrda.

Još u poznatim indijskim epovima Ramayani i Mahabharati spominju se čudesna oružja i ratovi koje su vodili mitski likovi. U Mahabharati su se nuklearni opisi često spominju

“… I ispali eksplozivni stub koji se rastvori u svim pravcima i izazva jaku svjetlost kao 100.000 sunaca… Tada je i voda postala vrela od topline… A svijet izgorio od žara”.

Oružje zvano vajavja također se pominje u Mahabharati kao oružje koje ima jako radijacijsko djelovanje tako da “ubija i plod u ženama”.

Na osnovu detaljnih zapisa koji postoje o tom oružju, gdje se prepoznaju laseri i druga čuda tehnike, uočava se da se nije mnogo razlikovalo od suvremenog oružja. Najstarije legende kažu da je to oružje kojim su se koristili nebeski bogovi pa se zato i naziva božansko. U najranijoj indijskoj književnosti navodi se da je postojao i nauk o božanskom oružju zvano astravidža čija pojava nije objašnjena jer su ta oružja naprosto nestala iz povijesti. Jačina djelovanja ovog oružja određivala se prema stupnju uništenja. Tako su postojala oružja koja pretvaraju u prah i pepeo čitave gradove i vojsku. Jedno od najpoznatijih božanskih oružja u indijskoj mitologiji jest Indrin plamen koji može uništiti područje u širokom luku pri čemu se javlja i kuglasta munja.

Te kuglaste munje koje su uništavale i parale nebom spominju se i u egipatskoj “Knjizi mrtvih”, a proučavao ih je i Nikola Tesla. Osim Indrina plamena, poznati su i: Brahmino oružje, brahmaširas, brahmadandon, pašupati, sandagara, tvaštar i razne vimane (letjelice). Mnoga od tih oružja mogla su izazvati kataklizme, razne bolesti uslijed radijacije kao i trenutačni nestanak ljudi i predmeta.

U indijskoj mitologiji spominju se još neka oružja:

  • božanski Indra koji je “kidao tvrđave”, čiji samo jedan spomenik danas postoji u Indiji
  • los vapit, odnosno natprirodna moć vjetra, dok je u Židova to uriel
  • mauzola parva – oružje koje donosi smrt
  • darpana – oružje od kojeg se sve suši
  • moha – izaziva gubitak svesti i masovnu amneziju
  • šatagani varšana – izaziva eksplozije praćene bljeskom
  • vaster tj. oružje kaosa, bilo je najmoćnije oružje, u Americi je poznato kao mašmak
  • pinaka ili bacač plamena bilo je oružje boga Šive
  • mohanastra – oružje od kojega cijele vojske padaju u nesvijest
  • taštra – izaziva maglu i uništava sve pred sobom

Ta oružja uništavala su gradove kao što su Dundalk, Bolsen, Ekos, što su i arheolozi potvrdili. Za znanost je takvo uništenje, koje podsjeća na uništenje nekom višom silom i energijom, nemoguće.

U indijskim izvorima spominju se i zvučna oružja koja izazivaju tako užasan zvuk kao da se planine ruše. Indijski spisi tvrde i da su mnoga oružja imala svoju hijerarhiju pa je postojalo prvo oružje (oružje uobičajene moći) i posljednje oružje (oružje iznimno velike moći).

Evo kako su neka od fantastičnih oružja djelovala na povijesnu stvarnost:

Nan madol je svjedok kolosalne energije koja je tu djelovala.

Troja IV – četvrti sloj grada doslovno je izbrisan

Šurupak je još 3000 pr. Kr. spaljen i zagonetno propao

Mohendžo Daro IV je grad koji je sravnjen sa zemljom nuklearnom energijom prije 5000 godina.

Također, nađeni su i gradovi za koje se smatra da su istopljeni djelovanjem kolosalne energije kao na primjer Jerihon II. Poznato je da se granit topi na 1300 ˚C, tako da pomisao da je to bio požar otpada.

Čovjek kao vrsta nije mogao u svojoj svijesti izgraditi tako fantastično vjerovanje o božanskom oružju i njegovoj moći nego je to došlo od neke naprednije civilizacije, koja, ili je sišla sa zvijezda ili je pripadala čuvenoj Atlantidi. Zato se kult rata širio među ljudima još od pećinskog čovjeka. Od kad postoji čovjek, samo je prošlo 300 godina bez rata. Sva ostala tisućljeća obilježena su krvavim sukobima.

Mnogi drevni izvještaji govore o postojanju ovog izuzetno moćnog oružja i opisuju ga. Poznata je i “Grčka vatra” koja je izazivala strašnu eksploziju i pojavu dima. Njezin plamen letio je brzinom munje i bio praćen grmljavinom.

U perzijskoj mitologiji spominje se oružje zvano vazišta i speništa kao iznimno razarajuće oružje.

Keltska tradicija opisuje oružje utemeljeno na uraniju zvano lamfade.

Skandinavci su, prema legendi, imali koplje gungni koje je odmah pogađalo cilj.

U opisima svih tih moćnih oružja stoji da su ih rabila čovjeku nepoznata bića te da su im tehnika i djelovanje oružja isti s današnjima.

To bi značilo da mnogi izumi nisu izmišljeni nego samo ponovno otkriveni, kao i to da se ljudska povijest ponavlja.    IZVOR: Autor:ZG/Dnevno.hr