Dragi, samo da se pohvalim šta mi je šef rekao :D

Fata pred ogledalom. Nešto Fata nezadovoljna, okreće se okreće, pa će nezadovoljna: Mujo, misliš li ti da bi ja trebala plastičnu operaciju?!! Mujo je pogleda preko novina i upita: A, što bona?? Stane Fata ispred njega i kaže mu:Pogledaj me, misliš li da mi je nos prevelik? Mujo se osmjehne i kaže joj: Ma vala uz tol’ku glavu koju imaš, manji ti ne bi dobro staj’o!!

Pita učitelj u školi djecu što im lijepo miriše, a djeca daju razne odgovore: ruže, parfemi, šume, slatkiši….itd itd.
Učitelj vidi da mali Muj’ca šuti, pa ga upita: Muj’ce, a šta teb’ lijepo miriše? Mujica ispali kao iz topa: Pi*ka! Učitelj poludi, izbaci Muj’cu sa časa i naredi mu da sutra dođe s ocem u školu. Sutradan stiže mali Muj’ca, ali Muje nema, pa ga učitelj upita: Muj’ce, gdje ti je babo, jesam ti rek’o da mora doći u školu? Muj’ca slegne ramenima: Učitelju, rek’o babo da je onaj kojem pi*ka ne miriše je peder, a on s pederima ne razgovara!

Mujo po običaju pijan. Ulazi naveče tako pijan u krevet i kaže Fati: Fato baš nam je dobro! Fata ljuta što bazdi na alkohol ljutito mu odgovori: Tebi možda, ali meni je zlo od tebe i tvoje rakije. Mujo da je malo smiri kaže joj: Dušo, matičar je rekao u dobru i zlu, opusti se i spavaj! Fata onako ljuta pa mu odgovori: A rekao je i dok nas smrt ne rastavi, pa se ti opusti i spavaj!