Draga, spreman sam za opkladu!! :D

 

Na prepunoj autobusnoj stanici, mlada dama u tijesnoj kožnoj suknjici, stoji prva u redu. Nailazi bus, otvaraju se vrata i ona pokušava popeti se na stepenicu. Međutim, od tijesne suknje ne može dovoljno podići nogu. Sramežljivo se nasmiješi vozaču te pruži ruku iza leđa da malo spusti svoj patentni zatvarač (cifffffff) kako bi mogla zakoračiti. Pokuša ponovo stati na stepenicu, ali, opet ne ide. Ona opet zavuče ruku otraga, i još malo spusti cifffff. Opet pokuša zakoračiti, ali i ovaj put bez uspjeha. Sad već potpuno crvena u licu od stida, mlada dama i treći put spusti cifffff, no ovaj put sasvim. Neki ogromni momak koji je stajao iza nje, zgrabi ju za bokove, s lakoćom ju podigne s asfalta i spusti na vrh stepenica. Ona u tom trenutku potpuno poludi od bijesa i izdere se na njega: – Kakav je to način, kako se usuđujete dotaknuti moje tijelo! Ja vas ni ne poznajem!” Momak se samo nasmiješi i odgovori joj: – Gospođice, ja bih se i složio s vama, ali s obzirom da ste mi tri puta otkopčali šlic, računam da smo sada prijatelji…”

Lala se za par godina braka sa Sosom udebljao. Kad je prešao sto kilograma pošalje ga Sosa doktoru. Doktor ga pregleda od glave do pete i na kraju mu kaže: -E moj Lalo, ovako ćemo – moraš jesti 100g špinata, dva tvrdo kuhana jajeta, čašu jogurta, 50g mladog sira i šnitu integralnog hljeba. Lala kimne glavom i upita: -Dobro, doktore, samo mi recite da li to uzimam pre ili posle jela?

Umro Mujo i kako je bio dobar dobio je džennet(raj) ali nije bio zadovoljan pa ode u ured kako bi se požalio na uvjete života u džennetu (raju). Mujo:-Ma vala dojadilo mi je slušati onu harfu i filozofska preseravanja! Referent: -Tako ti je u džennetu(raju), tamo su ti intelektualci, čista kultura. Mujo:-Ma čuo sam da osim dženneta(raja) i džehenema(pakla) postoje neki Havaji? Referent: -Postoje, ali tamo idu samo odabrani. Mujo:-Pa zašto onda ja nisam tamo? Petar:-Malo si glup. Mujo:-Što ne kažeš, mogu ja biti i više!