Draga, ovo je stvarno čudno mjesto??!

Pričaju dva Crnogorca u kafiću i jedan od njih provalida je ovaj drugi tužan, pa ga upita: – Je li, Nikola, što si mi nešto tužan? – Ma pusti me, otac mi je u bolnici. – Au, i kako mu je? – Pa, na aparatima je. – Na aparatima? Pa jel’ dobija?

Prolazi plavuša ulicom i naiđe na nekog simpatičnog brku:– Jao, što su vam divni brkovi! Mogu li da dobijem jednu dlaku za uspomenu? upita ona. Brko stavi ruku u gaće i iščupa dlaku. Plavuša će iznenađeno: -Gospodine, ja sam tražila dlaku iz brkova, a ne iz gaća! -E, mlada damo – reče brko – roba se nikad ne vadi iz izloga nego iz magacina!

Na vratima neba stoji jedan jako ljut čovjek i urla:– Tko je tu lud?! Ja imam 35 godina, ne pijem, ne pušim i umjesto da se probudim u svom krevetu ja sam tu? Sveti Petar slegne ramenima: – Mi ne griješimo, al’ ajde, kad se toliko dereš, provjerit ću. Ode Sveti Petar u kancelariju i vrati se za par minuta: – Ti si Lalo automehaničar? Lala klimne glavom, a Sveti Petar odgovori: – E, onda si umro od starosti … Lala ljutito odvrati: – Šta pričaš, pa ja imam samo 35 godina.Sveti Petar opet slegne ramenima: – Hja, mi smo zbrojili sve tvoje radne sate koje si naplatio i ispalo je da si 135 godina star!