Draga, moj muž je stvarno pažljiv!!! <3

Šef policije obilazi sa policajecem bolnicu, da se uvjeri da je što se tiče mira sve pod kontrolom. Prolaze pored ginekološkog odjeljenja, a na vratima stoji edukativi plakat na kojem piše: Tri najugroženije profesije od sifilisa su:
1. Glumci 2. Vozači 3. Policija Čitaju oni kad će policajac: -Šefe. a šta im je to sifilis? Šef ga presječe pogledom i izderase na njega: -Glupane, zbog takvih kao što si ti, mi smo na trećem mjestu.

Mujo i Fata na kafi. Odlučio i Mujo da Fata malo vidi i osjeti grad. Mujo uzeo pivo, Fata kafu, sjede u bašti i Fata zvirlja i čudi se odakle toliki narod u gradu. Ne prođe malo, kad prilazi im straktivna plavuša, pozdravi se i na
brzinu poljubi Muju i ode. Kada je otišla pita Fata: -Ko ti je bolan ova? -Ma Fato, to ti je moja švalerka!! Fata zinula, ništa joj nije jasno i pita: -Šta ti je to Bogati?? Mujo joj objasni da je sada moderno da čovjek ima ženu i švalerku i
dok je to pričao pokaza Fati žensku koja je upravo prolazila -Vidiš Fato onu žensku?, e ono ti je Hasina švalerka.
Fata je odmjera od glave do pete pa će Muji: -E, Bogami Mujo, naša je ljepša!!

Došao Mujo kod hodže da se posavjetuje pa mu kaže: -Hodža, mene Fata vara!! Hodža mu smireno kaže: -Pa, Mujo razvedi se od Fate. Mujo će ponovo: -Ali hodža, pa tolike smo godine zajedno. Hodža će: -Pa, ti onda nemoj Mujo.
Mujo: -Ali hodža kako ću ljudima u selu u oči pogledati!! Hodža ga pogleda već ljuto pa mu kaže: -Pa, ti onda se razvedi. Mujo: -Ali hodža, pa kako materi i ocu da idem na oči. Smučilo se već hodži pa mu kaže: -Znaš šta Mujo idi ti dole na kraj sela pa malo popa zajebaji, možda on ima rješenje…

Plavuša vozi malo brže od dozvoljene brzine kad odjednom policija. Zaustavlja saobraćajac plavušu i kaže joj da je brže vozila i zatraži joj vozačku dozvolu – Je l’ to ono roze pa ima moja slika? –Jeste, kaže joj policajac, a onda zatraži i saobraćajnu. – A je l’ to ono svjetlozelene boje i nema moje slike? – Jeste,kaže policajac, i pošto vidi sa kim ima posla, počne da otkopčava šlic. A plavuša kaže : –Pa zar opet alko-test.

Ulovili medo i zeko zlatnu ribicu, i ribica kaže da će svakom ispuniti 3 želje ako je puste. Medo: -Ja ću prvi, ja sam veći. Hoću da se svi medvjedi u šumi pretvore u medvjedice! Zeko: – Hoću motor.  Medo: – Hoću da sve medvjedice budu lude za mnom! Zeko:  -Imam motor, daj mi i kacigu.  Medo: – Hoću najveći pe*is u šumi! Zeko sjedne na motor, krene polako i iz daljine vikne:  -Neka medo bude peder!!!