Draga, hoće li ti smetati da sam idem??! :D

Razbolio se Mujo i naravno doživi srčani infarkt!! Dolazi mu doktor i savjetuje pacijenta Muju: -Mujo, smijete jesti samo nemasnu i nezačinjenu hranu. Mujo:.. Al’ doktore! Doktor: -Mujo dozvoli mi,ne smijete piti alkoholna pića, a cigarete odmah zaboravite!’ Mujo :-’A seks doktore? Doktor: Mujo, samo sa svojom Fatom jer se ne smijete previše uzbuđivati.!!!

Šeta plavuša ulicom i naiđe na nekog simpatičnog brku: -Jao, kako imate divne brkove!!! Mogu li dobiti jednu dlaku za uspomenu?? Brko stavi ruku u gaće i iščupa dlaku. Plavuša će iznenađeno:Gospodine, ja sam tražila dlaku iz brkova, a ne iz gaća! -E, mlada damo – reče brko – roba se nikad ne vadi iz izloga nego iz magacina!

Došao Mostarac u Široki Brijeg i sjeo u kafić. Prilazi mu konobar i pita ga šta će piti… – De mi donesi fuka! – pa ga još priupita – znaš li šta znači fuka??? – Znam, kafa, – reče konobar.  – Bravo de ti potjeraj jednu, reče Mostarac.  Kada je Mostarac popio fuka krenu lagano vani,a konobar se zadera: – Pajdooooo, znaš li ti šta znači tipla!!!??? – Znam, to je ono što se zabije u zid! – reče Mostarac i produži dalje..