Dosta mi je svega i jeb**anja po WC i škole!!! :(

Jedva čekam da završim školu, dosta mi je vise hvatanja po hodnicima….

je*anje po WC-ima, slusanje prica da sam skolska ku*va… Moj život- moja stvar! Udacu se sto dalje od rodnog grada gde niko ne zna za moju proslos. Naci cu bogatog muza koji moze da mi pruzi sve u zivotu, smatram da neko kao JA to zasluzujem… Lepa sam i zgodna, ulazem u svoj izgled… zaradjujem pristojno od svog tela i sve ulazem u sebe, pruzam sebi nadu da cu svojim izgledom upoznati dobrog tajkuna koji je spreman da odresi kesnu para. Se*s ko se*s – uvek bitan i uvek spremna na nove izazove. -Videoteka-

 

Prevarila me sa najboljim drugarom…. Krenuo sam da se zabavljam sa jednom devojkom bili smo na pocetku veze nekih nedelju dana ali video sam da se i dalje dvoumi da li da ostane sa mnom ili ne… na neki nacin bilo nam je i lepo sve dok jednog dana kada sam se probudio nije je bilo kraj mene u krevetu cekao sam je skoro celi dan da se vrati ali nije je bilo u kasnim satima otisao sam kod mog drugara da vidim sta radi posto kucu nikada ne zakljucava ja sam usao unutra i zatekao ih kako vode ljubav rekla mi je da voli i njega i da jedino tako mozemo da budemo zajedno da je zadovoljavamo obojica naravno na sta ja nisam pristao.

Prvo sam joj napunio usta a onda otisli na pice… Otisao sam do butika da kupim sebi malo garderobe radila je jedna jako lepa prodavacica pricali smo malo i upoznali dok sam birao stvari cak sam uspeo i broj telefona da joj izvucem poslao sam joj SMS iste veceri da li zeli da izadjemo negde na pice prvo vece nije htela rekla mi je da je jos prerano da izlazi sa tek upoznatim muskarcem razumeo sam sve to ali vec sutradan pisala je ona meni da li i dalje vazi onaj poziv na pice rekao sam naravno da vazi dogovorili smo se da dodjem autom po nju pa da izadjemo kada sam stigao ona je usla u auto poljubila me i odmah u centru grada dok sam ja vozio ona je krenula da mi ljubi onu stvar nakon desetak minuta nakon voznje zavrsio sam joj u usta a onda otisli na pice da ispere usta.

Vodio sam ljubav sa devojkom u prodavnici… Odem sa devojkom do prodavnice kako bi kupila patike obisli smo par prodavnica i u jednoj svidele joj se jedne patike prodavacica je upitala da li zeli da proba rekla je da moze i upitala gde je kabina za probu nije mi bilo jasno sta ce joj kabina kada je krenula rekla mi je da je pratim otisao sam sa njom usli unutra zakljucala je vrata i rekla mi ljubavi zelim da me cepas sada ovde odmah imam veliku zelju samo sam skinuo pantalone ona me je ukratko zadovoljavala dok mi se nije nadigao a zatim sam seo na stolicu a ona me uzjasila kao prava kaubojka nakon desetak minuta prekinula nas je prodavacica upitala je da li je sve uredu i da li odgovaraju patike dok je skakala po meni vikala je da je sve super i da cemo kupiti ubrzo sam zavrsio i izasli.