Došlo vrijeme da se zaprosi Fata :D :D

Odlučio Mujo da zaprosi Fatu.Odvede je do slastičarne.

Slastičar im u dogovoru s Mujom donese tortu. Kaže Mujo Fati: -Draga, probaj tortu… Fata: -Ne, hvala, ne jedem poslije šest… Vidi Mujo biće teško pa joj kaže: -Ali, lijepa je, moraš probati… Fata uporno odbija -Ne, hvala, ne volim slatko…. Mujo se počeo preznojavati pa joj kaže: -Ali fil je odličan…. Fata: -Ne, hvala, ne volim čokoladni… Mujo već izgubio strpljenje pa joj kaže:-Ma jedi, glupačo!!!, prsten je unutra!!!

Stariji čovjek iz Oklahome je nazvao svog sina u New York i rekao mu: “Sine, žao mi je što ću ti upropastiti dan, ali moram ti reći da se tvoja majka i ja razvodimo nakon 45 godina braka…i poslije toliko mučenja moram reći da je gotovo.” -”Tata, o čemu to govorš?”, sin se derao na sav glas. -”Ne možemo više podnijet jedno drugo”, objasnio je otac. “Dosadili smo se jedno drugom i muka mi je da više govorim o tome. Zato nazovi svoju sestru u Hong Kong i prenesi joj ovo.” Sin je odmah pozvao sestru koja je “eksplodirala” preko telefona. “Šta se, koji kur”c oni razvode sada”, bijesnila je. “Pobrinut ću se za ovo”. Odmah je nazvala oca i počela vikat na njega, “Vi se ne razvodite!
Nemojte da ste bilo šta napravili dok nismo došli do vas. Zvat ću brata ponovo, i sutra oboje dolazimo. Do tada, nemojte da vam je palo na pamet da bilo šta učinite, je l’ to jasno?!” spustivši slušalicu u bijesu. Starac spusti slušalicu i okrene se svoj supruzi. “Sve je sređeno”, reče. “Oboje dolaze za Novu Godinu i sami plaćaju svoj put”

Mujo kao trgovački putnik putovaopuno po svetu. Tako on jednom bio u Japanu i kad se vratio pita ga Haso jel’ je*avo Japanske ku*ve-gejše. Mujo reče da nije i bi mu krivo kako Haso zna za njih a nije ni bio tamo. Sledeći put otišao Mujo u Egipat. Kad se vratio pita njega Haso: -Mujo, jesi li video piramide? A Mujo će: -Šta video!! je*avo!!!