Doktorko smeta mi što škripi!!! :(

Dolazi čovej kod doktorke -Doktorka, uvek kada dr*am škripi mi ku**c!! -Skini gaće da se uverim!? I stade doktorka dr*at ku**c pacijentu, pa posle izvesno vremena reče pacijentu: -Ja ništa ne čujem!? -Morate malo brže doktorka!! Stade doktorka raditi brže, a pacijent svrši po njoj. Doktorka će ljutito: -Perverznjaku jedan!! Ako već imaš problema što ne ideš u javnu kuću?? -Već sam bio ali tamo ti ovo ne rade o trošku socijalnog!

 

Otekla Muji ona stvar, pa otišao kod lekara. Kaže mu lekar: -Drži ga u jogurtu 10 minuta dnevno i proći će! Otišao Muja kući, uzeo času jogurta i stavio ki*u u nju. Tog trena ulazi Fata: -Bolan Mujo, dvaest godina sam u braku, al’ nisam znala da se to puni ko penkalo!

Dolazi Fata kući raščupana,kosa puna sena. Pita je majka: -Ju crna Fato, ta šta si tako raščupana? Ta ništa mati, mi se malo igrali pogađanja. E, to u moje vreme nije bilo. Pa kako se to igra? Lako, mati. Vidite, mi devojke turimo glavu u seno a momci otpozadi jebedu… Ja sam četvrtog, šestog i jedanestog pogodila.

 

Fata bi da proba seks, sredila se maksimalno i ode u kafanuda nađe frajera da je kre*ne, čim je stigla odmah je okruže svi frajeri, časte pićima i pokušavaju da je pohvataju. Nakon par rakijica Fata mazno ispali: – Momci, ja sam nevina, ima’l ovde neki pravi muškarac da me napravi ženom? Digne se Mujo sa susednog stola, skine košulju i pruži je Fati: – Na, bona mater ti, ispeglaj to.

Mujo napokon oženio Fatu.Vjenčanje obavljeno, gosti se razišli i dolazi prva bračna noć. Otišao Mujo u kupatilo, pripremio se, spreman kao rasplodni bik, dolazi do vrata spavaće sobe ali vrata sobe zaključana. Muji ništa nije jasno kuca na vrata ali Fata ne otvara. Moli Mujo Fatu da otvori, ali Fata ni da čuje. Dolazi jutro, Mujo ljut nenaspavan pa će Fati: -Pa bona Fato ovo nam je trebala biti prva bračna noć. Šta bi? pa trebali smo se maziti i voditi ljubav a ti onako mi uradi. Fata priprema doručak pa mu onako usput odgovori: -Mujo moj, zajebi ti to. Ja sam se udala da pošteno živim, a seksa mi je već preko glave…

 

Radili Mujo i Fata one brezobrazne stvari i kaže Fata Muju: -Mešaj Mujo, mešaj Mujo. Kaže Mujo: -Mešam Fato, mešam Fato. I nakon 9 meseci rodi se dete, delo crno. Kaže Mujo Fati: -Pa kakobona Fato da  je dete crno??
-Pa rekla sam ti Mujo da mešaš, ali ti nisi dobro mešo pa je dete zagorilo!

Bili u ćevabdzinici Mujo, Fata i mali Muj’ca.Njih dvoje pojeli po porciju ćevapa, a malom Muj’ci ostane jedan ćevap u tanjiru i na to će njemu ćevabdžija: – Pojedi mali i taj ćevap jer od njega raste ku*ac…. Mali Muj’ca pruži ruku da uzme i taj ćevap da bi ga pojeo, a na to će njemu majka: – Ostavi to, to treba babo da pojede…