Doktore, ovako ne može više!!! :(

Žena se žali ginekologu: Moj muž me stalno vuče za dojke Ali to je normalno. I ja se ponekad igram dojkama svoje supruge. Da, gospodine doktore, ali mi spavamo u odvojenim sobama!

Jos se nisam skrasio jos po svetu lutam sam u svakoj sam tebe trazio ali ti si jedna, znam.
Jos se nisam resio gde i s kim da stvorim dom i jos placam sto sam gresio pa nisam u srcu tvom. Ljubavi, da ti se izvinem ne umem jos jedna zelja osta mi da te vidim pa da umrem.  Umrecu s osmehom na tvojim rukama umrecu s osmehom necu u suzama ne zalim zivot svoj sta cu na svetu tom kad nisam sa tobom, nek me nema.

Jos se nisam skrasio nigde trag ne ostavljam gde samog sam sebe kaznio da bez tebe starim sam. I jos nisam nestao jos u oku cuvam sjaj da te volim nisam prestao zivim za tvoj zagrljaj. Ljubavi, da ti se izvinem ne umem jos jedna zelja osta mi da te vidim pa da umrem.

Nemam nista od zivota osim tvoje ljubavi dobro mi je to nemaju mnogi ljudi bogati. Bogastvo je ljubav bogastvo si ti bogastvo je sreca nasa moja ljubavi. Nemam nista u zivotu osim srece s tobom dobro mi je jer bogastvo nosi tugu sa sobom. Nemam nista u zivotu osim tebe najdraza dobro mi je bogastvo mi pored tebe ne treba.