Doktore, devojka mi frigidna!!! :(

Mujo nađe sebi zgodnu ljepojku ali nikako ne zna gdje bi u gradu bio nasamo s njom. Odveze se izvan grada u prirodu. Počeo Mujo da obrađuje djevojku, a ona će njemu: Znaš, ja sam ti prostitutka i ovo će te koštati 300 km. Mujo samo klimne glavom i nastavi započeti posao. Kad su završili, spakuju se i taman kad su trebali krenuti kaže Mujo: Znaš djevojko, ja sam taksista i vožnja do grada će vas koštati 300 km

Selo u Bosni. Stanovništvo miješano. Bošnjaci i Srbi. U selu hodža i pop se počeli nadmetati i tako sagradi pop novu lijepu crkvu, ali i hodža odmah izgradi veliku i lijepu džamiju. Ne prođe malo kad vidio hodža u popa u dvorištu novi BMW, naravno odmah i hodža kupi sebi novi BMW. Sutradan vidi pop hodža uzeo pilu i reže cijev od auspuha. Kaže mu pop: Pobogu čovjeće, zašto siječeš cijev od auspuha?? A hodža će: E pope, kad ti možeš svog BMW da krstiš. mogu i ja svog BMW sunetim!!

Perica otišao sa mamom na spiritističku seansu. Perica ne vjeruje u ove gluposti pa skonta kako će Maga zeznuti. Mag izabere baš Pericu da pokaže svima kako sve to izgleda. Dovede ga na pozornicu pa ga upita: S kim bi želio da razgovaraš? Perica već smislio kako će ga zeznuti pa mu kaže: Sa mojim djedicom! Uskoro mag pada u trans i u dvorani se začuje sablasni glas: Perice, djeda ti se javlja sa neba. šta želiš pitati djeda??? Ćao djedice, kaži mi koji ku*ac radiš na nebu kad si maloprije bio kod kuće???