Dogovorila sam sastanak u jednom motelu!!!

Kako je moj muž otišao na teren ja sam opet ostala sama i dosadu ubijala sa talijanom na skaypu…

i napokon je odlučio doći do HR. Dogovorili smo se da se nađemo u jednom motelu nedaleko od grada u pet naveče. Mom dragom sam rekla da u pet naveče bude uz mobitel te da imam iznenađenje za njega. Malu sam u petak predveče ostavila kod mame na čuvanje. Rekla sam joj da idem malo s prijateljicama da grada te da ću mozda prespavat kod jedne od njih, a da ću malu pokupit najkasnije sutra oko 12h. Vratila sam se do stana da se sredim. Obukla sam se ko droljica maksimalno provokativno duboki dekolte minica, halteri čarape. Nazvala sam taxi oko 21h da me odveze do motela i usla u sobu 12 po dogovoru sa talijanom. Oprezno sam otvorila vrta i ušla unutra u sobu. U sobi mali hodnik a na vratima od kupaone gol muškarac polu dignute k**e kad me ugledo nije prošlo ni 30 sec ki*a mu je bila dignuta i u punoj spremi. Prišo mi je i bez progovorene riječi počeo da me ljub jako strasno. Za svega minut dva sam bila samo u štiklama i halterima. Bacio me na krevet i počeo mi obrađivat macu. Nakon sto je potrosio tri kondoma talijan je bio iscrpljen. Samo sam mu dobacila da je dobar na engleskom ,obukla se i pozvala taxi za kuci… noć za desetku. -Videoteka-

 

Koleginica je dobila otkaz zbog moje greske.Kada sam shvatila da sam ja napravila propust, otisla sam do sefa da ga zamolim da je vrati na posao jer u medjuvremenu nije ikog primio i da sam ja pogresila.Rekao je da ce da je vrati na posao pod uslovom da spavam sa njim.Naravno, odbila sam i rekla mu da ja nisam prostitutka.Dobila sam otkaz.Proslo je 2 godine i ja vise posao u struci nisam nasla.Sad radim u nekom bednom butiku za jedva 18 hiljada.Razmisljam koliko bi mi zivot bio drugaciji da sam presla preko svojih moralnih nacela, da sam tad spavala sa njim ili uopste da sam cutala o gresci koju sam napravila.To me izjeda, mislila sam da cu novi posao brzo naci a evo sad radim kao prodavacica.Ne potcenjujem ijedno zanimanje, naravno, ali opet imam fakultet, iskustvo.Nije mi jasno kako niko nece da me primi.Lomim se da li da idem preko, ali kako cu ostaviti sve sto sam gradila tolike godine, kako da odem iz zemlje posle 32 godine a veliki sam patriota?Zar je dotle doslo?Mucim se danima.

Imam 20 godina, lepa i mlada sto bi se reklo NEIZIVLJENA i puna zivota. Volim da putujem, ali nemam bas puno prilika za to zbog materijalne situacije. Prosle subote izasla sam u jednom klubu gde sam upoznala grupu bajkera. Udmah sutradan bila sam pozvana da idem sa njima na krstarenje. Uvece kada je pao mrak popili smo dosta alkohola u jednoj kafani onda sam se oduzela kontroli i spavala u grupnjaku sa dvojicom bajkera iz te grupe. Osecam se lose i posramljeno jer sam dozvolila da postanem lake devojka od devojke koja je sluzila za primer mojoj generaciji.

Tata ima ljubavnicu dugi niz godina, tata misli da ne znam za njegovu ljubavnicu a ja sam saznao tako sto sam prelistavao njegov mob. telefon i nasao poruke sa njegovom ljubavnicom zatim sam uzeo broj telefona i krenuo da se dopisujem sa tatinom ljubavnicom. Od tatine ljubavnice saznao sam neke stvari o njima da ga ona zadovoljava dildom, nisam znao za svog tatu da ima takve fantazije pa sam odlucio da ucenjujem njegovu ljubavnicu tako sto ce se heftati sa mnom da ne bi progovorio kod mama. Ona se neckala i na kraju pristala da ispunjava moje se*sualne zelje. Sa tatom je prestala da se vidja na moj zahtev uvek me se**ualno ispunjavala na devojke gotovo da sam zaboravio.